08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SKANDAL! Miljana umesto na moru, završila u LUDNICI?! Marija Kulić otkrila šta se dešava sa njenom ćerkom! (FOTO)

INFO

Bivša zadrugarka Marija Kulić nedavno je obavestila svoje pratioce da je sa porodicom otišla na letovanje u Crnu Goru i da se, na neko vreme, isključuju iz javnog života.

Dragi naši, obaveštavam vas da smo Miljana, Željko, Siniša i ja na letovanju tj. na moru, od 19. jula do 7. avgusta. Ne pratimo emisije, niti bilo šta na TV-u jer uživamo u prelepom hotelu, na plaži, u hladu i odmaramo od mnogih opsednutih nama. Želimo svima da uživaju u životu kao mi – napisala je Marija na Instagramu tada.

Foto: Pink, red tv

Marija otkrila šta se dešava sa Miljanom

Međutim, u međuvremenu su se pojavili navodi da Miljana Kulić nije sa njima na odmoru, već u ludnici. Marija je odgovorila na ove prozivke putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Đedovićeve prepiske u kojima on kaže da Miksi nije sa vama na moru nego u ludnici, Bože sačuvaj ako je spao da se takvim lažima služi – napisao je neko Mariji, na šta je ona odgovorila:

Naravno da nesrećnik laže kao i uvek. Smr*dina nesrećna, jadna, ni kučeta, ni mačeta, ali za odrona bolje. Nije dete za monstrume. Razj… porodica, on kao vuk samotnjak, nesrećan, vodi tuđe živote – navela je Marija Kulić.

INFO

Foto: Instagram.com

Marija odgovorila na optužbe

Marija je nastavila da ocrnjuje Đedovića.

– Đedović M, bezdušnik – napisao je neko.

– Slina ljigava, uvek bio i ostao – odgovorile su Kulićke, a zatim se nastavilo vređanje:

– Beda od čoveka. U pravu ste, loš čovek je bio od malih nogu, sećam se da je u ovoj „Zadruzi“ pričao kako je prvi brak razveo sa sedam godina (otkrio mami od drugara da njen muž dolazi noću kod njegove komšinice). Bolesno i zlo od rođenja, koje dete se time bavi, a u ovim godinama time ponosi?! Da nema televizije, ne bismo ni znali da takav šljam postoji! – nastavili su njihovi pratioci.

– Tačko tako – odgovorile su Kulićke.

BONUS VIDEO: