15/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SEVERINA NEĆE DA PREDA DETE OCU, DANAS GA NIJE ODVELA NI U ŠKOLU! Novi skandal pevačice, ponovo PREKRŠILA ZAKON, a sve radi na ŠTETU SINA!

SEVERINA NEĆE DA PREDA DETE OCU, DANAS GA NIJE ODVELA NI U ŠKOLU! Novi skandal pevačice, ponovo PREKRŠILA ZAKON, a sve radi na ŠTETU SINA!

Kako Vesti ekskluzivno saznaje Severina Vučković neće da preda dete ocu Milanu Popoviću, te time po ko zna koji put krši zakon, ali i odluku Vrhovnog suda u Hrvatskoj. Međutim, to nije kraj Severininim skandalima, pošto ne samo da nije predala Aleksandra ocu, ona danas sina nije ni poslala u školu.

Foto: Profimedia, Shutterstock

Severina nastavlja da sve radi na štetu sina Aleksandra

Naime, kako smo saznali Severina i dalje sve radi na svoju ruku, a na veliku štetu sina Aleksandra i protiv svakog zakona. Ona je juče Milanu trebala da preda sina, ali to nije učinila, kao ni danas, a da stvar bude još gora Aleksandru nije dala ni da ode u školu.

Ovo što Severina sada radi  je upravo razlog presuda protiv nje da joj se uskraćuje pravo da se bavi zdravljem i školstvom deteta jer ga nije vodila 46 dana u školu – kaže izvor za Republiku upućen u slučaj pevačice i dalje objašnjava:

Suština je da se Severini uskraćuje pravo po sudskoj odluci da se ne bavi detetom, to jest njegovim obrazovanjem i zdravljem, što je dokazano u nekoliko slučajeva. Zdravstveno zato što od 20 puta koliko je dete bilo kod nje, 15 puta je bilo bolesno. Međutim, ono što je ključna stvar bila za takvu odluke jeste činjenica da Severina nije htela da dozvoli da dete u toj dobi, treći razred osnovne škole, ide na psihoterapiju, što su preporučili stručnjaci, sa čim se otac Milan Popović složio, a ona  se time oštro protivila i zbog toga joj je uskraćeno pravo za detetovo zdravstveno stanje i obrazovanje. 

Foto: Shutterstock, Đ.Kojadinović,ATAImages

Severina se inati Vrhovnom sudui ne poštuje odluke

Inače,  Vrhovni hrvatski sud je nedavno, kao što je Vesti prva pisala ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, po kome su ona i otac deteta Milan Popović imali starateljstvo „pola pola“ i uglednom srpskom biznismenu dodelio većinsko starateljstvo, prema kome će dete 22 dana biti kod oca, a osam kod majke, baš zbog toga što je Aleksandar zbog njene turneje izostao 46 dana iz škole.

– Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dete, angažovao da dečak ne padne razred – priča upućeni izvor i dalje navodi:

–  Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, koliko se ona služi lažima u svojoj kampanji govori i činjenica da jedan poslanik kaže da je Severini oduzeto dete, a zapravo joj nije oduzeto starateljstvo, već je sud pevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa detetom – samo zato što u jednom periodu dete 46 dana nije vodila u školu i veće od pet sudija je procenolo da je Severina nemarna majka zato što sina 46 dana nije vodila u školu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: