23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SEKA SABLIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU! Scena kao iz „Maratonaca“, nedostaje samo Bora Todorović i čuveno: „Kupačice moja!“ (FOTO)

Vesti

Svakog leta zna se – pravac Crna Gora! Tako je bar u slučaju glumice Jelisavete Seke Sablić, koja u Rosama ima kuću, pa vrele dane obično provodi na jadranskoj obali.

Fantastičan pogled na more pruža se s terase njene kuće, a do samog centra Rosa deli je stotinak stepenica. Brojni glumci upravo u Rosama imaju svoje kuće, a mesto je toliko izolovano od civilizacije da nema nijednu prodavnicu, već se meštani hranom snabdevaju tako što im svakog dana u jutarnjim časovima dolazi veliki kombi gde kupuju hleb i voće.

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Pre nekoliko godina naša ekipa je uslikala čuvenu glumicu na primorju baš u trenutku kad je dolazila na plađu. Potom smo prisustvovali sceni koja je bila nalik onoj iz čuvenog filma „Maratonci trče počasni krug“.

Vesti

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Glumica je sve vreme plivala sa šeširom na glavi kako bi se bolje zaštitila od sunca, a to su ujedno i jedine fotografije na kojima glumicu imamo prilike da vidimo u kupaćem kostimu. Tom prilikom, popularna komičarka je sve prisutne neodoljivo podsetila na ulogu Kristine po kojoj je pamte generacije iz kultnog filma Slobodana Šijana. Te davne 1982. Bora Todorović ju je zvao „kupačice moja“, a čuvena replika je ovom prizoru u Rosama i te kako nedostajala.

Vesti

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Nakon dvočasovnog brčkanja i uživanja, Seka se uputila ka njenoj porodičnoj kući, gde je uživala u ostatku danaInače, malo je poznato da Sablićeva na plažu izlazi samo u jutranjim satima zbog visokih temperatura.

 

 

BONUS VIDEO: