05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SAVO MANOJLOVIĆ PARTIJAO U PRIŠTINI SA KURTIJEVOM SARADNICOM! Skandal kandidata za gradonačelnika Beograda! (FOTO)

SAVO MANOJLOVIĆ PARTIJAO U PRIŠTINI SA KURTIJEVOM SARADNICOM! Skandal kandidata za gradonačelnika Beograda! (FOTO)

Lažni ekolog Savo Manojlović, koji pretenduje na mesto gradonačelnika Beograda uhvaćen je kako partija u Prištini sabliskom saradnicom Aljbina Kurtija.

Fotografija se pojavila na društvenim mrežama.

 

 

Fotografija iz 2015. godine na kojoj se vidi Savo Rokfeler u društvu Sarande Bogujevci, istaknutog člana „Samoopredeljenja“ Aljbina Kurtija, izazvala je veliku pažnju. Saranda je trenutno potpredsednik takozvane Skupštine Kosova i bliska saradnica Aljbina Kurtija.

Da podsetimo, dojučerašnji politički saborci, Savo Manojlović i Dragan Đilas, započeli su oštar sukob, optužujući se međusobno za fantomske birače i obaranje izborne liste. Iako su do skoro bili na istoj strani i zajedno radili isključivo u jednom cilju, a to je rušenje Aleksandra Vučića, sada je pukla tikva između njih.

Naime, lider Pokreta Kreni-promeni optužio je predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da je kriv za obaranje njegove liste na Vračaru.

– Mediji su objavili na da je Crta oborila izbornu listu Kreni-promeni na Vračaru. Kontaktirali smo predstavnike Crte povodom ove vesti. Crta se ne bavi kontrolom na opštinskom nivou, iako se njihov advokat nalazi na listi saradnika. Iza obaranja liste stoji Dragan Đilas. SNS komisija će navodno vratiti izbornu listu Kreni-promeni. Planiraju da nam pojedu izbornu listu, tako što će nam Đilas obarati izbornu listu, a Vučić je vraćati – napisao je Manojlović na Tviteru, a zatim pozvao svoje glasače da glasaju za opozicione liste na Vračaru.

BONUS VIDEO