19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SAŠI POPOVIĆU PAO MRAK NA OČI USRED EMISIJE! Besno krenuo da URLIČE na pevača: Bezobrazan si, nije ti OVDE mesto!

Vesti

U poslednjoj epizodi popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, došlo je do nezapamćenog sukoba između takmičara i članova žirija, a posebno između učesnika i mladog pevača Bojana Lazovića i Saše Popovića.

Naime, sve je počelo kada je Lazović odlučio da negoduje tokom komentara članova žirija. On je istakao da smatra kako je njegovo pevanje bilo kvalitetnije od nekih drugih takmičara koji su dobili veći broj glasova, te je izrazio svoje nezadovoljstvo takvim ishodom.

– Ja sam Mikiju dana glas, ali želim da pojasnim. On je na kraju glasanja imao tri glasa, a po mom mišljenju on je bolji pevač od kandidata broj dva. Zbog toga moja ruka kreće i njemu daje glas, ali zašto nisam želela da ti dam glas – rekla je Marija, a takmičar Lazić joj je odgovorio:

To je onda bilo za tri glasa, moje pevanje večeras. Mislim da nisam bio falš, a kandidati da ih ne pominjem sad sa falšom dobijaju po pet glasova. Ne volim da se raspravljam i svi mi to zameraju, ali ja dođem kući odgledam emisiju gde otpevam „Rano je za tugu“ i dobijem četiri glasa i onda dođe šesti takmičar otpeva celu drugu pesmu falš i dobiju po pet ili šest glasova. Onda mislim da ne treba da budem ovde gde sam sad.

Foto: printscreen/RTV Pink

Bojan Lazović Zvezde Granda

 

Kako bi prekinuo ovu diskusiju, uključio se i Saša Popović, a zatim su pale i teške reči.

Morate da shvatite da nisu falševi merilo da li će neko dobiti tri ili četiri glasa. Bobane, moraš da shvatiš da sam napravio sto zvezda, nadam se da ti je to jasno . Dolazio si na audicije kao mlad, pevao si falš i svakako. Jedne godine te nisam pustio, pa sam te pustio, pa si napredovao. Ovo je sedmo kolo. Ja kad biram tačno znam. Ovo radim dvadeset godina, razmišljam kao producent i gledam da li neko može kasnije nešto da napravi. Možda je i slabije pevao. Pevanje je najbitnije, ali nije sve u pevanju – rekao je Saša.

– Mislim da moje postojanje na ovoj sceni gubi smisao – dodao je Bole, ali je dobio žestok odgovor od Popovića.

– Kako gubi smisao?! Sad si bezobrazan! Kako možeš ovako nešto da kažeš? Ti si sada ušao u neke odluke žirija, ako oni nemaju kredibilitet onda nemoj da se takmičiš. Ovo stvarno ne razumem, sad si ispao bezobrazan i mislim da sa tim stavom i nije ti mesto tu. Ako misliš da ti nije mesto tu, onda ne znam šta – rekao je Popović.

BONUS VIDEO: