02/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

SANJI KUŽET U EMISIJI MAJKA JAVILA DA JOJ JE SIN IMAO POTRES OZBILJAN MOZGA: Morala sam da se smejem, to je jedna od stvari koje moramo da sakrijemo

OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET: Razvela se od njega nakon godinu dana, a OVA poznata pevačica joj je bila kuma!

Naša poznata tv lica su nebrojeno puta pokazala koliki su profesionalci, te da kada se suočavaju sa teškim situacijama privatno, pred kamerama ne skidaju osmeh sa lica i ponašaju kao da nemaju problema.

Baš takva situacija se dogodila i voditeljki „Zvezda Granda” Sanji Kužet koja je tokom emisije saznala da joj sin ima potres mozga. Iako je bila zabrinuta i nije znala kako je njen sin, ona je morala da se smeška, kako se njeno neraspoloženje ne bi primetilo. 

Mnogo stvari može da me iznervira, ali to nekako ostavljam iza sebe jer bih nače verovatno odlepila – rekla je Sanja, a onda se njen kolega Voja Nedeljković prisetio jedne takve situacije: 

Imali smo situaciju da je Sanjin stariji sin pao i polomio glavu. U tom trenutku smo snimali emisiju, a Sanju je zvala majka i rekla joj šta se desilo. Zvao sam moju suprugu koja je u medicini i zna lekare, pa su oni dalje zvali Sanju, sve se to dešavalo tokom snimanja. Upravo u tom trenutku Sanja je izlazila na scenu – prisetio se Voja.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);