19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SAMO ŽELIM DA GLEDAM KAKO MOJA DECA RASTU! Apel za pomoć Kristini Jocić iz Mladenovca, koja bije najtežu bitku s karcinomom

SAMO ŽELIM DA GLEDAM KAKO MOJA DECA RASTU! Apel za pomoć Kristini Jocić iz Mladenovca, koja bije najtežu bitku s karcinomom

Svaki dan živi sa strahom da njena deca ne ostanu bez majke, želja joj je da ih gleda kako rastu. Međutim, njeno zdravstveno stanje je veoma loše. Primarni karcinom dojke joj je otkriven u martu 2023, a sada se bori s čak osam malignih tumora, koji su u četvrtom stadijumu s metastazama. Lekari ne smeju da je operišu, pa je ostala jedino hemioterapija.

Foto: RINA

Kristina Jocić

 

– Najstariji sin mi ima sedam godina, pa ćerkica od šest godina, sin od pet, ćerkica od tri godine. Najmlađi sin sad je napunio godinu dana. Davali su mi šest meseci života, ali uspela sam da izguram godinu, borim se i dalje zbog moje dece. Ali je jako teško. Trenutno idem na zračenje, malo je bolno, al’ nije strašno. Malo se osećam uplašeno jer ne znam šta me čeka na stolu velikom. Još 24 zračenja je ostalo i hvala mnogima na podršci – napisala je ova hrabra mlada žena na Fejsbuk nalogu.

Njen suprug radi, ali to nije dovoljno da se pokriju čak i najosnovniji troškovi ove sedmočlane porodice. Nije član nijedne fondacije jer, kako kaže, fondacija ne pokriva ono što je njoj neophodnije, a to su stvari i pomoć za decu.

INFO

Foto: Privatna arhiva

Kristina Jocić

 

– Ona prihvata sve odeću, obuću, pelene, hranu, sredstva za higijenu. Svako od nas ima malo od ovoga i može da pomogne Kristini, ali i deci koja gube majku. Svako može da pomogne, samo ukoliko želi. Nekome je to malo, ali za nju i njene mališane je to mnogo i svaka pomoć je dobrodošla – kažu za agenciju RINA Kristinini prijatelji koji su pokrenuli akciju pomoći na društvenim mrežama.

kako možete da pomognete:

Kristina Matović

broj računa 200-108677422-82

Banka Poštanska štedionica

Direktan kontakt

RINA je podelila i kontakt Kristine Jocić za one koji žele da se čuju s njom i saznaju šta joj je trenutno najpotrebnije. Njen broj telefona je 061/23-36-428.

BONUS VIDEO