14/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SAMO ZA ONE SA JAKIM SRCEM! Isplivao PRIVATNI SNIMAK sestre Miljane Kulić: „VATRENA I ZANOSNA, ISTA MARIJA!“

SAMO ZA ONE SA JAKIM SRCEM! Isplivao PRIVATNI SNIMAK sestre Miljane Kulić: "VATRENA I ZANOSNA, ISTA MARIJA!"

Rijaliti zvezda Miljana Kulić i njena porodica privlače veliku medijsku pažnju. Marija je preuzela odnose sa javnšću i često se oglašava u Miljanino ime, Siniša ume da prozbori koju sa medijima, ali njene dve sestre – Tijana i Ana nikako ne žele da se javno eksponiraju.

Foto: ATAImages

Siniša, Miljana, Marija Kulić

I dok je Miljana duže od deceniju po rijalitijima, pravi skandale pred kamerama i van njih, druge dve ćerke Marije i Siniše Kulića su sušta suoprotnost njima.

Ipak, i Tijana i Ana su aktivne na društvenim mrežama, gde objavljuju fotografije i snimke iz svog privatnog života. Njene fotke broje veliki broj lajkova, a pratioci je često obasipaju komplimentima. „Bombetina“, „Lepotica“, „Prezgodna“, samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod njenih objava.

Tijana je nedavno na svom profilu objavila snimak na kojoj je pokazala promenu – da je skroz postala plavuša, vežbala i poradila na svom telu, te je dobila brojne komplimente na račun izgleda.

„Ista mama. zanosna“, „Nos i usta odrađeni“, „Puna neke eksplozivne energije, prava bomba“, „Dobra kao dobar dan“, „Što si se promenila“, „Za neupućene, Tijana Kulić“, „Fatalna plavuša“, „Niška Pamela“, nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Nema sumnje da je lepa Nišlijka nasledila lepotu od majke, a u kom smeru će krenuti njena karijera, ostaje nam da saznamo.