29/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SAMIR RAMOVIĆ OVO KRIŠOM URADIO KAČAVENDI USRED EMISIJE! Malo ko je primetio njegov potez! Evo o čemu je reč! (FOTO)

SAMIR RAMOVIĆ OVO KRIŠOM URADIO KAČAVENDI USRED EMISIJE! Malo ko je primetio njegov potez! Evo o čemu je reč! (FOTO)

Bivši učesnici rijalitija Elita Milena Kačavenda i Samir Ramović našli su se oči u oči u emisiji Narod pita, a tada su svi primetili da možda i dalje ima simpatije prema njoj. Naime, uprkos njegovim tvrdnjama da su se emocije prema njoj ugasile, mnogi gledaoci stekli su utisak da nije iskren.

Samir je tokom reklamne pauze pokušao da se približi Mileni, te ju je nežno dodirnuo po rukama. Da li je ovo dokaz da je njegove emocije nisu nestale, procenite sami.

Foto: RTV PINK printscreen

Samir Ramović i Milena Kačavenda

 

Inače, Samir, koji je mesecima u rijalitiju pokušavao da smuva Kačavendu, izjavio je da je ona za njega prošlost i da više ne gaji osećanja prema njoj.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

 

– Milena je za mene prošlost. Nije me ona povredila, nego je prošao određen period. Nije trebalo da prelazim preko nekih stvari. U poslednje vreme me je pominjala u negativnom kontekstu. Povredile su me neke stvari koje nisam očekivao od nje i koje nisam zaslužio, postavila se kao da sam joj najveći neprijatelj. Podbadala me je za stolom, ja to nisam očekivao od nje. Ipak mislim da sam za mnogo što šta bio vrlo korektan, pa ću takav biti i sada, iako možda ni ne moram  – dodao je Samir, koji je pričao i o svom zdravstvenom problemu, i tome kako će sve da rešava: 

– U pitanju je zdravstveni problem vezan za bubrege, malo ozbiljniji i sada sam u situaciji kada gledam da nađem rešenje da izađem iz tog problema.

BONUS VIDEO: