08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SAJT RELIGIJA.REPUBLIKA.RS POČEO SA RADOM! Sve proverene informacije koje do sad niste imali prilike da vidite na jednom mestu!

SAJT RELIGIJA.REPUBLIKA.RS POČEO SA RADOM! Sve proverene informacije koje do sad niste imali prilike da vidite na jednom mestu!

Vernici i oni koje zanima religija od danas imaju na raspolaganju istoimeni sajt. Naime, pored portala INFO.rs, pokrenuli smo još jedan – Religija.republika.rs, na kome ćete moći da pročitate aktuelne vesti, ali i predanja, verovanja, priče o čudima, ukratko sve ono što dosad niste imali prilike da nađete sabrano na jednom mestu, a da je bazirano isključivo na zvaničnim izvorima i proverenim informacijama.

Religija.republika.rs startuje baš na veliki pravoslavni praznik Spasovdan, Vaznesenje Hristovo, koji je ujedno i slava grada Beograda. Osim informacija vezanih za svakodnevni život Srpske pravoslavne crkve i Patrijaršije i informacija o praznicima (kada je crno, kada crveno slovo, kojim danima se posti…), čitaćete zanimljive priče o srpskim svetinjama, netruležnim moštima svetitelja, čudesnim isceljenjima, svetim mestima koje morate posetiti zbog njihove bogate istorije i drugo. Pored vesti koje se tiču SPC i pravoslavlja, moći ćete da na sajtu Religija.republika.rs pronađete i informacije koje se tiču islama, judeizma i katoličanstva.

Takođe, bavićemo se i temom značaja molitve i šta je potrebno da bi one bile uslišene, ali i o sudbinama svetovnih lica koja su stradala za veru ili zbog vere.

Čitajte Religija.republika.rs, saznaćete sve ono što dosad niste znali.