20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SAHRANITE ME SA MOJOM DECOM! Potresne reči oca koji je izgubio ćerku i sina u nesreći kod Lazarevca: SINE, ČUVAJ SEKU, DOK TATA NE DOĐE!

INFO

Dečak M. D. (12) i devojčica M. D. (14) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u mestu Petka u Lazarevcu kada je na automobil marke „audi“ naleteo voz. Poginuo je i vozač automobila Milan Lazarević, dok je otac dece Milan Dimić (38) pušten danas na kućno lečenje, nakon što su mu sanirane povrde u bolnici.

Foto: Facebook

Milan sa sinom pre mesec dana slavio rođendan, niko nije slutio da im je to poslednji zajednjčki rođendan

Kako je ekipa Republike posetila rodno mesto nesrećnog oca, prizor koji smo zatekli ledi krv u žilama. Kako kažu komšije, teško je bilo gledati i slušati Milana kada su ga dovezli iz bolnice, kako zapeva nad svojom sudbinom.

Ne znam šta da vam kažemo, nemamo reči, svi smo nemi od bola. Ne znamo kako će se Milan od ovoga oporaviti i da li će preživeti ovu strašnu sudbinu. Njemu je jako loše, samo ponavlja „Pustite me kod moje dece, molim vas. Ljudi, sahranite me sa njima. Meni više života nema. Sine moj, čuvaj seku dok tata ne dođe“. Kad ga čujemo kako kuka, mi samo ćutimo i sagnemo glavu, za ovakve stvari reči utehe ne postoje – kaže jedan od Milanovih komšija za Republiku i dodaje:

 – A, sad nas molim vas razumite i pustite nas na miru. Moramo biti stalno uz Milana, ko zna šta sve može da mu padne na pamet.

Inače, meštani su juče za naš portal ispričali kako je došlo do neviđenje tragedije, kao i koliko se čuo udarac kada se taksista zakuca u voz.

INFO

Foto: ST/Dragan Kadić/Tamara Pavišić, Facebook

Jeziva nesreća kod Lazarevca odnela tri života

Odjeknulo je kao bomba, udarac je bio toliko jak da smo se svi zaprepastili. Prekrstila sam se nekoliko puta i molila Boga da nema stradalih. Pre dva meseca su na istom mestu doživeli nesreću otac i sin, ali voz ih je samo gurnuo sa puta i na sreću preživeli su, a sada ovolika tragedija – pričala je meštanka, inače očevidac nesreće i dodala:

– Prišla sam da vidim ima li živih, a ono što sam videla, proganjaće me ko zna koliko. Taksista je bio mrtav za volanom, otac dečaka i devojčice je još tad bio u svesnom stanju. Dečak je ispao iz vozila od te siline, a devojčica je bez znakova života takođe ležala pozadi. Gledaš u sve njih i ne znaš kako da pomogneš, niti im možeš pomoći. Nesrećni otac je vikao „zašto uze moju decu, što ne uze mene“, bilo je jezivo. Gađao je voz kamenjem iz sve snage, a iz voza niko nije izlazio dok nije stigla policija i hitna pomoć.

Podsećanja radi, u nesreći je poginuo taksista Milan Lazarević i dvoje dece koje je zajedno sa ocem Milanom D. vozio do kuće gde žive. Otac maloletnika je u teškom stanju prevezen u bolnicu, dok su njih troje stradali na licu mesta.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez linkovanja i potpisivanja izvora, a to je INFO.rs.