21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

SADA JE SVE ZVANIČNO POTVRĐENO! Maja i Stanislav objavili DIVNE VESTI, Krofak presrećan što će videti PLOD NJIHOVE LJUBAVI!

SADA JE SVE ZVANIČNO POTVRĐENO! Maja i Stanislav objavili DIVNE VESTI, Krofak presrećan što će videti PLOD NJIHOVE LJUBAVI!

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera nedavno su odlučili da se ne odvajaju jedno od drugog i započeli su zajedničku avanturu na društvenim mrežama. Par je pokrenuo svoj Jutjub kanal, gde su svima potvrdili svoju ljubav i već objavili prvi vlog sa svog putovanja u Selce. Ono što je privuklo pažnju gledalaca je naziv njihovog kanala – „Maja i Stanislav Krofak“. Ovaj naziv je pokrenuo spekulacije među fanovima da li je Maja Marinković možda spremna da se preseli u novog muža i promeni svoje prezime.

Foto: Instagram.com

Maja i Krofak na putu za Hrvatsku

Mesto Selce je gledaocima rijalitija odavno poznato. Naime, Miona Jovanović, Stanislavova bivša devojka, izdvaja to mesto kao jedno od najlepših gde ju je ikada Stanislav odveo i planirala je tamo da se vrati, a Krofak je brže-bolje otišao sa novom devojkom.

Stanislav Krofak je već odveo Maju u Zagreb, gde ju je upoznao sa svojom porodicom, što je dodatno potaklo glasine o njihovim planovima. U poslednjem postu na društvenim mrežama, Krofak je potvrdio da su u pitanju radosne vesti. On je pozvao svoje pratioce da zaprate njihov Jutjub kanal i najavio da će večeras biti objavljen novi sadržaj, uz obećanje da će biti iznenađenja. „Zapratite Jutjub kanal i očekujte nas i večeras nešto novo i iznenađujuće. Prvi zajednički Jutjub video,“ napisao je Stanislav Krofak na svom profilu, što je dodatno uzbudilo njihove obožavaoce i podstaklo očekivanja za njihov budući sadržaj.

Foto: Instagram.com/stanislav_pantera_krofak

Krofakov stori

– Zapratite Jutjub kanal i očekujte nas i večeras nešto novo i iznenađujuće. Prvi zajednički Jutjub video – napisao je Stanislav Krofak na pomenutoj društvenoj mreži.

BONUS VIDEO: