05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠA ŠETA KAO ZOMBI! Izbezumio se posle svađe sa Mionom, pa pohitao da uzme jednu stvar!

ŠA ŠETA KAO ZOMBI! Izbezumio se posle svađe sa Mionom, pa pohitao da uzme jednu stvar!

Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović na tankom su ledu sa svojom vezom, pre svega zato što ona treba u rijalitiju da napravi svadbu sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom po zadatku. 

On je juče tokom žurke u jednom momentu otišao da uzme sladoled, pa se osamio i seo u dvorištu, jer ga Miona nije ni primećivala, s obzirom na to da se sa cimerima provodila za sve pare uz muziku i piće na devojačkoj večeri! 

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

Podsećamo, učesnici Elite Miona Jovanović i njen dečko Nenad Aleksić Ša su u nikad gorem odnosu, a sve zbog toga što je ona dobila da po zadatku napravi svadbu sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. Kako se u Eliti sve uveliko priprema, Miona se izletela na žurki prilikom pevanja jedne pesme, pa su svi zaključili da repera samo koristi zarad rijaliti priče.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

– Služite li ovde duplu votku s utehom?! Kada nestane mi para, platiću vam osmehom. Košta me ljubav ta, ni tuga nije besplatna – pevala je Miona, da bi potom prokomentarisala nešto što je iznenadilo mnoge:

– Sve će ovo proći, bilo je lepo dok je trajalo. Samo da ja ostanem ovakva kakva jesam! 

Ove reči Mione su svima zaparale uši, te su mnoge stranice na društvenim mrežama počele da pišu kako je samo nasamarila i koristila Ša u ovoj sezoni rijalitija, kako bi sebi digla cenu i kako bi se dodatno ispromovisala zbog navodne pesme koju planira da snimi po izlasku iz rijalitija. 

BONUS VIDEO: