05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠA SE SRUŠIO NAKON HAOSA SA MIONOM: Uhvatio se za GLAVU, ne može da dođe sebi (FOTO)

ŠA SE SRUŠIO NAKON HAOSA SA MIONOM: Uhvatio se za GLAVU, ne može da dođe sebi (FOTO)

Reper i aktuelni učesnik rijalitija „Elita“, Nenad Aleksić Ša, izazvao je pažnju javnosti nakon što je prišao Mioni Jovanović kako bi rešio problem koji je tokom današnjeg dana nastao između njih. Međutim, nakon što je dobio „korpu“ od svoje partnerke, Ša se uputio u Rajski vrt gde se srušio na zemlju, a zatim uhvatio za glavu i tugovao u samoći.

Nakon ljubavnog brodoloma, Ša se povukao i osamio u mirnom okruženju Drveta mudrosti. Ovaj potez izazvao je različite komentare, a mnogi su bili mišljenja da je reper načisto pukao nakon novih turbulencija na imanju u Šimanovcima.

Podsećanja radi, nakon što je Nenad Aleksić Ša danas javno obelodanio da je sa svojom partnerkom imao intimne odnose, što je ona sve vreme poricala, nastao je haos za crnim stolom. Strasti su se malo stišale nakon što je u Beloj kući porodični sastanak završen, međutim, Jovanovićeva je ostala dosledna i nije posustala u svojoj ljuti. Kako je kamera mogla da usnimi njihov razogovor u garderoberu, Miona je u jednom trenutku rekla reperu da napušta rijaliti.

– Šta hoćeš od mene? Je l’ si igrala sve vreme rijaliti? – upitao je Ša.

– Ajde, beži, oboleli – brecnula se Miona.

– Je l’ sam ja oboleo? – upitao je reper.

– Ma, ko si ti meni da bih ti odgovarala – uzvratila je Jovanovićeva.

– Ma, u pravu si! Ja sam niko i ništa – rekao je Ša.

 Tako je – složila se Miona.

– Ma, ajde, bežite svi, ćao – rekao je Ša.

– Tako je, do sad si pričao kakav si je*ač, a sad ideš kući – saopštila je Miona.

BONUS VIDEO: