03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠA SA ANELI SKUVAO PAKLENI PLAN: Sve obavljeno iza Janjuševih LEĐA, Miona ne zna ŠTA je čeka!

INFO

Aneli Ahmić i Nenad Aleksić Ša su razgovarali o svojim planovima za budućnost po napuštanju imanja u Šimanovcima. Naime, nakon što su se osamili, reper je otkrio Ahmićevoj da planira da najpre planira da se naspava, međutim, naglasio je da sve dobro pamti i čuva informacije u svojoj glavi, te su svi odmah posumnjali da će se osvetiti svojoj partnerki Mioni Jovanović, kada se za to ukaže prilika.

Ja sve pamtim, veruj mi, čuvam bezveze informacije – rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Ša u pušionici

Ja sam hronično umorna, sva se tresem – rekla je Aneli.

Jedva čekam kad se završi i da odem svojoj kući da legnem i da ćutim samo – rekao je Ša.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7 Zadruga

Podsećanja radi, u emisiji „Pitanja gledalaca“ ponovo su na tapetu bila intrigantna pitanja koja su postavljali verni gledaoci rijalitija „Elite“. Jedno od njih se ticalo Nenada Aleksića Ša, koji je navodno izljubomorisao Mioni Jovanović zbog razgovora i, kako on kaže, flerta, sa bubnjarem sa žurke. 

 Zar stvarno misliš da će ti neko graditi karijeru kad izađeš? – glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka.

– On svojim komentarima daje za pravo ovakvim pitanjima, ja idem da radim gde ja želim, sledeći put neka pazi šta priča – istakla je Jovanovićeva.

 Sad si bezobrazna! Niko ti nije spominjao nastupe, ti si se smejala sa čovekom za Novu godinu, a kao tužna si zbog porodice – brecnuo se Ša.

– Ja osobu poznajem iz spoljnjeg sveta, ne znam zbog čega ne bih pričala sa njim. Sad ispada da ja sa njim flertujem ili nešto drugo, Bože sačuvaj! On govori o sebi komentarima koje ima za bubnjare – rekla je Miona.

BONUS VIDEO: