05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠA POSTAVIO MIONI ULTIMATUM: Evo šta mora da ISPUNI ako misli da ostane sa njim nakon SVADBE sa Stanislavom!

INFO

U nastavku popularne emisije „Pitanja gledalaca“, voditeljka je postavila intrigantna pitanja ukućanima, a reakcije nisu izostale. Miona Jovanović je bila jedna od učesnica koja je dobila izazovno pitanje o tome koliko će još trpeti ucene svog partnera Nenada Aleksića Ša. Njen odgovor otkrio je delikatnu situaciju u kojoj se nalazi, dok je reper dao svoj komentar na celu situaciju.

Pitanje za Mionu: Koliko ćeš još ucena trpeti? – pitala je voditeljka.

Malo sam izgubila samopoštovanje, ucena nema više toliko. Jedino to da ne kaže da raskidamo, prvi on mi zamera što ga nikad nisam ostavila, on mene ne poštuje na taj način jer je tri puta raskinuo – rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

Ona je stvarno divna, ja samo iznosim činjenice, da leži sa bivšim u krevetu neću da trpim, ako to uradi, onda je prešla igricu. Da legne u krevet sa njim, meni je to skandalozno. Ona je „pro level“ i talentovana je na maks – istakao je Ša.

Pitanje za Mionu: Da li si pevala Stanislavu „Kukavicu“? – glasilo je sledeće pitanje koje je pročitala voditeljka.

Ne, ja volim u pesmu, ispada da šta god da pevam je za Stanislava, meni je to jedna od omiljenih pesama. Ja sam rekla za tu pesmu da je mnogovolim a Stanislav i ja nismo imali zajedničku pesmu – priznala je Jovanovićeva.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

Zamisli ti da pevaš nekome „sa mnom spavaš, druga ti je nesanica“ – brecnuo se reper.

Pitanje za Ša: Pošto poto želliš zadržati Mionu kao dete neko – saoštila je voditeljka.

Ja nju volim, to je evidentno, ne bih se nervirao toliko zbog svega toga. Ja sam stvarno i napolju doživeo da me zovu Petar Pan – rekao je Ša.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

BONUS VIDEO: