20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ŠA MIONU ISPREPADAO NASRED ULICE! Jovanovićka posle ovog poteza bila van sebe! Evo šta je reperu palo na pamet!

ŠA MIONU ISPREPADAO NASRED ULICE! Jovanovićka posle ovog poteza bila van sebe! Evo šta je reperu palo na pamet!

Bivši učesnici rijalitija Elita Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović nedavno su zajedno išli kod zajedničkih prijatelja, a reperu je palo na pamet da se nasred ulice neslano našali. Naime, Ša se pretvarao da mu je pozlilo, što je Mionu prepalo dok su čekali taksi vozilo, pa je pritrčala da mu pomogne, a situaciji su prisustvovali i fanovi koji su ih prepoznali.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Ša se šalio da mu nije dobro i to nasred ulice. Miona se uspaničila, pa je počela da ga psuje kad je rekao da se šali. Sve joj je objasnio kad je preko telefona krenula da zove Hitnu pomoć. Nikad se ranije nije tako šalio, pa joj nije bilo svejedno – priča nam izvor. 

Podsećamo, Miona Jovanović potpuno se povukla nakon napuštanja „Elite“ i ne oglašava se često na društvenim mrežama, za razliku od njenog izabranika, Nenada Aleksića Ša, sa kojim živi u njegovom stanu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

Međutim, sada je napravila presedan, pa fanove obradovala novim snimkom iz stana, a ovo je prvi put da Miona pozira bez Ša, što je začudilo njene brojne pratioce, koji su navikli da je viđaju samo u društvu repera.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Podsećanja radi, Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša, koji su započeli svoju ljubavnu romansu tokom učešća u rijalitiju „Elita 7,“ nastavili su vezu i nakon napuštanja imanja u Šimanovcima. Njihova ljubavna priča, koja je osvojila srca gledalaca, nastavila je da cveta i u spoljnom svetu.

BONUS VIDEO: