20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Ruška Jakić otkrila da li ima vanbračno dete sa Vanjom Bulić! Godinama su svi brujali o njemu, istina je šok

Ruška Jakić otkrila da li ima vanbračno dete sa Vanjom Bulić! Godinama su svi brujali o njemu, istina je šok

Ruška Jakić, Foto: Milan Maricic/ATAImages

Dugo se spekulisalo da Ruška Jakić i Vanja Bulić imaju vanbračnog sina o kome javnost ništa ne zna, a sada je na to stavljena tačka.

Njih dvoje su u „Amidži šou“otkrili šta je zapravo istina.

– Vanja jel istina da ti i Ruška imate vanbračno dete? – upitao je Ognjen, a Ruška je odmah objasnila kako je pokrenuta priča o vanbračnom detetu.

Ruška i Vanja u Amidžiju
Ruška i Vanja u Amidžijufoto: Printscreen/RTV Pink

– On gostuje u nekoj emisiji i otkrije da mi imamo vanbračno dete, ja pozovem njegovu ženu i pitam da li je normalan ovaj tvoj muž? On me zove i kaže ovo je osveta, započela je Ruška i nastavila:

– Imao je neke cipele i ja podignem, kad ono piše 500 dinara, znači on je došao pravo od obućara, njega bilo sramota i kaže, e za ovo ću ti se osvetiti – ispričala je Ruška.

Supruga mu najveća podrška

Vanja Bulić se tokom višedecenijske karijere istakao kao TV voditelj, novinar i književnik, a samo je jedan od trojice sinova krenuo njegovim stopama.

Reč je o Dušanu Buliću, koji je objavio prvi roman, dok su druga dva Vanjina sina krenula potpuno drugačijim putem.

Podsetimo, Vanju Buliću supruga Slađana predstavlja veliku podršku, a u ljubavi su već pet decenija. Par je svoj brak krunisao trojicom sinova, Ognjenom, Dušanom i Ivanom. Međutim, Vanja žali što nikada nije dobio ćerku.

– Žena i ja smo želeli još dece. Imali smo dogovor da ćemo imati troje, svake četiri godine po jedno. Drugo po redu dete žena je izgubila u četvrtom mesecu trudnoće. Bilo je strašno, jedva je ostala živa. Četiri godine nije mogla da ostane u drugom stanju, da bismo posle dobili blizance. Na isti dan kad smo izgubili dete, dobili smo blizance. Iako ne verujem u takve stvari, to je bilo čudo – rekao je za „Gloriu“.

(INFO/INFO/Prenela PV)