03/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Ronaldo kupio zemljište na čuvenom ostrvu: Kristijano i Georgina imaju poseban plan

Ronaldo kupio zemljište na čuvenom ostrvu: Kristijano i Georgina imaju poseban plan

Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez ponovili su se kupovinom zemljišta na ultra-ekskluzivnom ostrvu Džumejra.

Par je potrošio 25 miliona evra za novi komad zemlje u svom vlasništvu.

Pretpostavlja se da Ronaldo, koji trenutno sa reprezentacijom Portugalije boravi u Nemačkoj, želi da napravi dugoročnu bazu u regionu Persijskog zaliva. Legendarni 39-godišnji fudbaler je trenutno član Al Nasra iz Saudijske Arabije, pa je po svemu sudeći nameran da „pusti korenje“ na Bliskom Istoku.

Ostrvo Džumejra je veštačko ostrvo u obliku morskog konjića nedaleko od obale Dubaija, u blizini čuvenih Palminih ostrva.

Džumejra je poznata po svojoj ekskluzivnosti i luksuzu. Na ostrvu se nalazi 15 raskošnih rezidencija koje nude neke od najprivatnijih i najeskluzivnijih plaža u regionu. Takođe, tu je i vrhunski sadržaj kao što su klubovi za zabavu, hoteli, jaht klub, ronilački centar…

Spekuliše se da Kristijano i Georgina planiraju da izgrade raskošnu vilu na novostečenoj zemlji.

Ronaldo bi tako novi dom dodao obimnoj kolekciji luksuznih nekretnina širom sveta, uključujući Madeiru, Madrid, Marbelju, Njujork, Lisabon, Torino…

Portugalci će u osmini finala Evropskog prvenstva igrati protiv Slovenije. Ronaldo se na svom šestom prvenstvu prvi put nije upisao u listu strelaca u grupnoj fazi, pa Portugalci željno očekuju njegov 15. gol kada je šampionat Starog kontinenta u pitanju.

Autor: Marija Radić