20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

REZULTAT JESTE UBEDLJIV, ALI JE NA TERENU TO DRUGAČIJE IZGLEDALO: Domaćin je tek u finišu slomio otpor rivala!

INFO

U okviru prvog kola Međuopštinske lige FS Rasinskog okruga ekipa Bogutovačke banje ugostila je sastav Jovo Kursule iz Cvetke.

Bio je ovo duel dobro poznatih rivala koji se u poslednjih par sezona redovno susreću u okviru aktuelnog ranga takmičenja. Pred oko 60-tak gledalaca viđena je prava takmičarska utakmica, sa dosta duela gotovo po celom terenu.

Početak duela pripao je gostima, koji su iskoristili smušenost rivala i na isteku 13. minuta preko Petra Vranića sastav Jovo Kursule stiže do vođstva. Nakon primljenog gola fudbaleri Bogutovačke banje zaigrali su dosta bolje, i to se odrazilo i na rezultat.

Igrao se 24. minut kada je Nikola Bačarević savladao golmana Đorđevića, 1:1. Do odlaska na odmor bilo je šansi kako na jednoj, tako i na drugoj strani, međutim golova nije bilo. Domaći su mogli sa kreča da stignu do vođstva, međutim penal nije uspešno iskorišćen.

INFO

Foto: FK Bogutovačka Banja

Teren u Bogutovcu

Drugo poluvreme počinje sa nekoliko prilika pred golom gostiju, međutim i dalje mreža golmana Đorđevića ostaje mirna. Na isteku 56. minuta prelepim pogotkom Nebojša Nešović donosi vođstvo Banji.

Nisu se gosti predali nakon rezultatskog deficita, igrali su kao i do sada, i uspeli su da stvore dve izgledne prilike za izjednačenje, međutim golman Joksimović je ostao siguran.

U samom finišu meča, u poslednjih 15-tak minuta, Dejan Petrović je prelomio utakmicu u korist svog tima. Prvo je u 76. minutu pogodio za 3:1, da bi u finišu sa još dva gola overio svoj het-trik i postavio konačnih 5:1.

Bogutovačka banja – Jovo Kursula (Cvetke) 5:1 (1:1)

Bogutovačka banja: Joksimović, Lukić, Rakić, Nešović (od 89′ Žarčanin), S. Bačarević, N. Kosovac, Vukićević (od 46′ Erović), Kovačević, Petrović (od 89′ Glavčić), N. Bačarević (od 72′ Kostić), Ljubičić (od 26′ P. Kosovac)

Jovo Kursula: Đorđević, Šljivić, Grujović, Ćorović, Soldatović, Vranić (od 81′ Mitrović), Čorbić, Andrić, Pavlović (od 81′ Vuković), Bogdanović, Lišanin (od 66′ Drašković) 

U sledećem kolu ekipa Jovo Kurusle gostuje Mladom Radniku iz Grdice, dok sastav Bogutovačke Banje ide pod Stubla, gde će odmeriti snage sa istoimenim klubom.

BONUS VIDEO: