23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

REPREZENTATIVAC SRBIJE POJAČAO PARTIZAN: Obradović počeo da pravi moćan tim

INFO

Košarkaški klub Partizan je oduševio svoje navijače objavom na društvenim mrežama u ponedeljak ujutru. Naime, najavljen je povratak Vanje Marinkovića u redove crno-belih. Kratak snimak na kojem je prikazan dečak koji šutira na koš, uz najavu da će naredna objava biti u 12 časova, jasno je nagovestio dolazak novog pojačanja, kojim je trener Željko Obradović počeo da sklapa moćan tim.

 

 

Vanja Marinković je prošlu sezonu proveo igrajući za Baskoniju, ali se već neko vreme spekulisalo o njegovom mogućem povratku u Partizan. Ovaj mladi talentovani košarkaš je svojim umećem i posvećenošću na terenu stekao veliko poštovanje kako među navijačima, tako i među kolegama. Njegov povratak u klub izazvao je veliko interesovanje javnosti, posebno zbog njegovih izuzetnih sportskih veština i doprinosa koje je pružao tokom prethodnog boravka u Partizanu.

Foto: Starsport

Igrao za Baskoniju: Vanja Marinković

Očekuje se da će Vanja Marinković biti od velike važnosti za tim Partizana, doprinoseći svojim iskustvom i veštinama na terenu, kao i van njega. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo zvaničnu promociju i potvrdu povratka Vanje Marinkovića u Košarkaški klub Partizan.