03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

REAGOVANJE ADVOKATA GORANA DRAGANIĆA: Dragan Bjelogrlić nije tukao Olju Bećković

REAGOVANJE ADVOKATA GORANA DRAGANIĆA: Dragan Bjelogrlić nije tukao Olju Bećković

Advokat Goran Draganić, ovlašćeni pravni zastupnik voditeljke Olje Bećković i glumca Dragana Bjelogrlića, reagovao je na tekst objavljen u Srpskom telegrafu i na portalu INFO.

Celokupan sadržaj objavljenog teksta je apsolutna notorna neistina i zlonamerna konstrukcija. Zbog javnosti u Srbiji i zbog elementarne istine, prinuđeni smo da kategorički demantujemo da je Dragan Bjelogrlić ikada bio nasilan prema Olji Bećković. Razumemo da je u toku politička kampanja, ali apelujemo na sve medije da se poštuju one najosnovnije civilizacijske vrednosti i principi novinarskog kodeksa – piše u odgovoru.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Dragan Bjelogrlić

U dopisu je navedeno da se demanti odnosi na tekst objavljen 21. novembra na stranama 2 i 3 sa naslovom „Bjelogrlić tukao i Olju Bećković?“ i podnaslovom „Za to zna ceo glumački svet. Tražiću i od nje da svedoči na suđenju za nasilničko ponašanje, kaže Gaga Antonijević“.

Foto: Printskrin/Detektor laži

Olja Bećković

Takođe, na naslovnoj strana štampanog izdanja glasila „Srpskog telegrafa“ objavljeni su krupnim slovima pisani naslovi „Ima li kraja listi nasilnika“ i „Bjela tukao i Olju Bećković?“ Naslovna strana i novinski tekst je propraćen fotografijama u krupnom planu mojih klijenata Olje Bećković i Dragana Bjelogrlića – piše u odgovoru advokata Draganića i dodaje:

Gotovo identičan tekst sa gotovo istovetnim naslovima je objavljen dan ranije, 20. 11. 2023. godine u elektronskom izdanju – portalu INFO. Ovim putem želimo da Vam ukažemo da je deo informacija objavljenih u gore navedenom štampanom i elektronskom izdanju glasila „Srpski telegraf – INFO RS“ apsolutno neistinit, te da su samim tim povređene odredbe Zakona o javnom informisanju i medijima na štetu mojih klijenata.