20/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

RAT MAJE I ANELI ZBOG STANISLAVA: Ahmićeva priznala da joj stalno GLEDA dečka, nastao KARAMBOL!

INFO

Na današnjoj debati u „Eliti“ tema je bila da li je sujeta jača od ljubavi u vezama, a Miona Jovanović bila je u timu koji se slaže sa tom konstatacijom. Marko Đedović ju je iztešetao pitanjima, nakon čega je nastao haos sa Nenadom Aleksićem Ša. U njihov sukob umešana je i Aneli Ahmić, koja već danima ratuje sa Majom Marinković, jer prema optužbama rijaliti takmičara pokušava da se umeša u njenu vezu sa Stanislavom Krofakom

Tema je da li je sujeta bitnija od ljubavi, vi ste totalno promašili poentu. Tvoje Aneli ponašanje je dovelo do razaranja ovog odnosa između Janjuša i tebe. Pravi prijatelj mojoj devojci sam ja, a ti Aneli gledaš da nas razoriš – rekao je Ša.

Zašto si zabranio Mioni da se druži sa mnom? – pitala je Miljana.

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Zato što joj stalno govoriš za Stanislava i truješ je, dok sam ja ovde neće pričati sa tobom – dodao je Ša.

Ja nisam sujeta ni prema kome niti to još uvek nisam prepoznala u sebi. Sujeta može biti u više konteksta. Ja sam na nominacijama ovde onda bila sujetna i htela sam dokazati svoju istinu kako nije sve tako kako se ovde priča i laže. Ja njega nisam optuživala nego sam govorila istinu, bila sam suzdržana dok smo bili u odnosu, ja sam bila svaršena u odnosu i nekako sam bila sputana da pričam. Ja sam se htela radi njega promeniti ali ni to nije dovoljno, ja sam pukla zbog njega i nije mi dozoljavao da me guši – govorila je Aneli. 

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Aneli Ahmić

Da li je on bio sujetan na Stanislava i zato gledao te kapute? – pitao je Đedović.

Pa jeste bio sujetan na njega, ja nisam bila sujetna na Maju nego je ona izazivala na konflikte i naravno da sam imala neku dozu ljubomore. Čovek je išao go ovde po imanju i naravno da ću gledati, to je meni bilo bolesno što on tako svuda hoda. Mene Stanislav ne zanima, niti mi se sviđa fizički nego ja moram da pogledam kad prolazim i stalno vidim da idu golišavi – rekla je Aneli.

Pa kako da ne budeš ljubomorna kad sam lepša, uspešnija i bolji čovek, imaš i na šta da budeš ljubomorna. Ovo nije ništa novo, ona uvek želi nešto moje. Ti si jedna isfrustrirana žena koja je već u godinama i želi da se takmiči sa mnom – poručila je Maja.

BONUS VIDEO: