20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

RASTAVILA DVOJE DECE OD OCA, A SADA ULAZI U ELITU 8! Rasturačica BRAKA uhvaćena na Pinku, u tajnosti POTPISALA ugovor produkcijom (FOTO)

INFO

Bivša učesnica pete sezone rijalitija „Zadruga“, Milana Mima Šarac, uhvaćena je na televiziji Pink, a kako se pretpostavlja, ona je bila u poznatoj zgradi na Dedinju kako bi u tajnosti obavila razgovor sa produkcijom „Elite 8“ i tako u septembru sebi obezbedila mesto u novoj sezoni popularnog šou programa na imanju u Šimanovcima.

Naime, Šarčeva se usnimila telefonom, a zatim snimak iz zgrade i fotografiju ispred Pinka podelila na društvenoj mreži Instagram, te ovim potezom zagolicala maštu milionskom auditorujumu da će se i ona, po svemu sudeći, ponovo naći pred kamerama.

Foto: instagram.com/mimasssssssss

Mima Šarac ulazi u Elitu 8?

S obzirom na to da je na Dedinju bila sama, još uvek nije poznato da li će Mima ući u „Elitu 8“ sa svojim partnerom, pevačem Nikolom Grujićem Grujom, koji je u „petici“ prevario svoju suprugu i ostavio je sa dvoje dece, kako bi uplovio u romansu sa starletom. Ipak, iako su im mnogi predviđali krah ljubavi, Gruja je nakon napuštanja rijalitija verio Šarčevu.

INFO

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja se verili

Podsećanja radi, kako je nedavno zvanično potvrđeno, na imanju u Šimanovcima će se naći Ivana Keneški, koja je postala prvo zvanično potvrđeno ime koje će se useliti u Belu kuću u septembru. Ipak, kako se šuška, na spisku se nalaze i Anđela Đuričić, Zvezdan SlavnićNikola ŠkatarićSlađa Lazić PoršelinaMilena KačvendaMarko ZecAlberto GaloriniElvin KadrićUroš StanićAna SpasojevićNataša Radan, Stefani Grujić, a kako potencijalni učesnik navodi se čak i Sita Ahmić, Anelina sestra.

BONUS VIDEO: