01/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

RASKID MIONE I ŠA U PUNOM JEKU: Šok priznanje Jovanovićeve DAN PRED SVADBU sa Stanislavom!

INFO

U narednom video-klipu puštenom u emisiji “Gledanje snimaka“ došlo je do žestoke rasprave između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, prilikom čega je on nju optužio da posmatra svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Krofaku, kako bi prokomentarisao ovu situaciju.

– Zna se da sam ja precrtao Mionu nakon što je odbila da razgovaramo, ali smatram da bi taj razgovor tad promenio stvari – kazao je Stanislav.

– Što učesnici u velikom broju misle da je tebi Mione žao? – upitao je Milan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

– Ja ovu Mionu sad ne poznajem. Meni je žao kad vidim neke stvari. Nije mi jasno ono što ona sada dopušta – istakao je Stanislav.

– Da li je istina ovo što Ša govori da tebi stvara problem to što ti Stanislav nije prišao i molio da pričate? – upitao je Milan.

– Naravno da nije. Istina je da ja neke stvari nisam dopuštala napolju, a da Ša jesam dopustila. Najviše sam se isponižavala u ovom odnosu – kazala je Miona.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Podsetimo, Taki Marinković prokomentarisao je i Majino preplivavanje jezera na devojačkoj večeri, kao i njen razgovor sa Janjušem.

– Najavila je da će biti šou. Vreme je i da gledamo nešto zabavno. Janjuša ne može očima da vidi. Kakva crna svadba? Oni moraju da pričanju, u zatvorenom si prostoru. On pokušava da joj se šlihta jer je uradio ono Aneli – kazao je Taki.

Dao je i svoja predviđanja za sutrašnji veliki dan, te otkrio da li očekuje skandal od svoje ćerke i od Nenada Aleksića Ša.

– Maja ima da bude u belom i da bude najlepša i najveselija. Ne očekujem skandale. Ša izuzetno volim i cenim, ali ga ne shvatam. Ako ne igra rijaliti, on je za Lazu Lazarević. On je uspešan, javna ličnost i jedna Miona njega da vrti oko malog prsta. Sve ću da mu kažem u lice, kad ga budem video. Preteruje, ništa se neće desiti, sve je pred kamerama – završio je Taki za „Pink.rs“.