08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

RAK IM UNIŠTAVA BRAK? Odnos Kejt i Vilijama ozbiljno UZDRMAN?! Sada svi postavljaju jedno pitanje

RAK IM UNIŠTAVA BRAK? Odnos Kejt i Vilijama ozbiljno UZDRMAN?! Sada svi postavljaju jedno pitanje

Razne spekulacije o braku Kejt Midlton i princa Vilijama su krenule da kruže u javnosti pre nego što je princeza od Velsa otkrila javnosti svoju dijagnozu raka.

Kejt Midlton nije viđena u javnosti tri meseca, što je izazvalo mnogo nagađanja na društvenim mrežama.

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton

 

Teorije o ljubavnici i razvodu

Jedna od glavnih teorija koja se pojavila bila je da princ Vilijam ima ljubavnicu, Sara Rouz Hanburi, te da je to razlog zbog kojeg Kejt nije izlazila iz kuće.

Iako je Sara to negirala, javnost je ostala zainteresovana za ovu priču. Međutim, nakon što je Kejt snimila video u kojem je otkrila svoju bolest, javnost je dobila novu perspektivu o situaciji.

Foto: www.profimedia.rs

Kejt, Vilijam i Sara

 

Reakcija javnosti na moguću rastavu

Iako se iz Bakingemske palate nisu oglasili povodom glasina o rastavi Kejt i Vilijama, na društvenim mrežama pojavila se teorija da čak i ako su njihovi odnosi narušeni, postoji mala verovatnoća da će se razvesti.

Pratioci su se složili da čak i u najgorim slučajevima, Kejt i Vilijam bi živeli odvojeno neko vreme, ali da bi se kasnije stvari mogle popraviti.

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton

 

Porodični život i zdravstveni izazovi

Kejt i Vilijam su proslavili 13. godišnjicu braka krajem aprila, a tokom njihovog braka su dobili troje divne dece – sina Džordža (10) i Luisa (6) i ćerku Šarlot (9).

Međutim, Kejt je zbog raka potpuno prestala da obavlja kraljevske dužnosti, a njen suprug princ Vilijam je preuzeo njen deo posla kako bi mogli zajedno da se bore protiv ove bolesti.