20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PUKLA BRUKA U ELITI! Marko Zec uhvaćen sa MUŠKARCEM na delu! Jelena Ilić ne sme da sazna za OVU ISTINU! (FOTO)

PUKLA BRUKA U ELITI! Marko Zec uhvaćen sa MUŠKARCEM na delu! Jelena Ilić ne sme da sazna za OVU ISTINU! (FOTO)

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak koji je šokirao gledaoce rijalitija „Elita 8“. Na snimku se vidi kako takmičar Mića Boj masira i dodiruje svog cimera Marka Zeca, što je izazvalo mnogo pažnje i polemike među fanovima ovog popularnog rijalitija.

Marko Zec, poznat kao veliki ženskaroš u rijalitiju „Elita 8“, dosad je privlačio pažnju javnosti svojim šarmom i flertovanjem sa cimerkama. Međutim, snimak na kom se vidi da Mića Boj masira Marka Zeca izazvao je mnogo pitanja i spekulacija o pravoj prirodi njihovog odnosa.

Pored toga, Marko je nedavno bacio oko na takmičarku Jelenu Ilić, što je dodatno zakomplikovalo situaciju. Gledaoci sada sa nestrpljenjem očekuju razvoj događaja i pitaju se kako će se odnos između Marka i Jelene dalje razvijati, s obzirom na Mićinu ulogu u celoj priči.

Ovaj neočekivani preokret u rijalitiju „Elita 8“ izazvao je brojne reakcije javnosti, a fanovi aktivno spekulišu o pravoj prirodi odnosa između Miće i Marka. Mnogi se pitaju da li je ovo samo prijateljski gest ili postoji nešto više iza ovog neobičnog ponašanja.

Foto: printskrin

Marko Zec i Jelena Ilić

 

Nakon ovog skandala, gledaoci jedva čekaju naredno izdanje rijalitija „Elita 8“ kako bi saznali kako će se odnos između Miće, Marka i Jelene dalje razvijati. Očekuje se da će ova situacija dodatno začiniti atmosferu u kući i doneti nove zaplete i intrige među takmičarima.

Sve u svemu, ovo neočekivano zbližavanje Miće i Marka definitivno je uzdrmalo rijaliti svet, ostavljajući mnoge u nadi da će uskoro saznati istinu o njihovom odnosu.

BONUS VIDEO: