21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PUKLA BRUKA FILIPA CARA! Maja Marinković će ODLEPITI kada sazna u šta se uvalio, svemu je KUMOVALA ONA!

PUKLA BRUKA FILIPA CARA! Maja Marinković će ODLEPITI kada sazna u šta se uvalio, svemu je KUMOVALA ONA!

U prethodnom periodu dosta se spekulisalo o odnosu starlete Maje Marinković i njenog bivšeg dečka Filipa Cara. Njihovi fanovi često su objavljivali statuse da su viđeni zajedno, da su ponovo u kontaktu, a sada je Majina drugarica odlučila da razveze jezik. 

Iako je nekad bila drugarica Maje Marinković, Filipu Caru je poželela sreću sa Aneli Ahmić. Iako se već danima unazad spekuliše da je on upravo sa Majom, Slađa Lazić poznatija kao Poršelina je ipak odlučila da bivšoj drugarici zada završni udarac.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock

Filip Car i Aneli Ahmić

 

Naime, Slađa je iznela mišljenje da smatra da je Aneli Ahmić zapravo pravi izbor za Filipa Cara, a ne Maja Marinković. 

Ja i da znam i da ne znam nikad ne bih rekla javno. Zna se kakva sam drugarica, a prema meni nisu takvi neki ispali. Mislim da su Aneli i Car jedno za drugo, prava su energija, pa neka misle šta hoće – poručila je Lazićeva. 

Podsetimo, Aneli i Car su pre njenog ulaska u rijaliti ,,Elita 8″ imali nekoliko puta meč na TikTok društvenoj mreži, pa su mnogi pomislili da će baš on ući zajedno sa njom na imanje u Šimanovcima. 

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aneli Ahmić i Maja Marinković

 

Sa druge strane, jedna anonimna gospođa javila se medijima i otkrila da je videla Maju i Cara i opisala sve šta se desilo:

– Videla sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija „Val“. Ubrzala sam korak da bi ih bolje videla i zaista su oni, Hteli su ući u piceriju, ali ona ponedeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti – rekla je meštanka ovog primorskog grada za Pink.

– Ona je, kao i uvek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su seli u crni mercedes i odjurili – poslala je ona i dodala da joj je „unuk rekao da ih viđa u Crikvenici“.

BONUS VIDEO: