03/10/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

PRVA POMOĆ U SVAKOM DOMAĆINSTVU: Pametni robot usisivač radi umesto vas, a cena prava sitnica!

PRVA POMOĆ U SVAKOM DOMAĆINSTVU: Pametni robot usisivač radi umesto vas, a cena prava sitnica!

Promo, Foto: Iurii Golub / Alamy / Alamy / Profimedia

Održavanje vašeg doma čistim iziskuje dosta vremena i napora! A kako bi bilo da imate malu pomoć sa strane i da samo možete da sednete i uživate? Verujte nam, sada to i možete! Dopustite da pametni robot usisivač radi umesto vas!

Ximei pametni usisivač je visokokvalitetan i efikasan uređaj koji će vam pomoći u održavanju čistog doma! Sa svojim inteligentnim ADS senzorom, ovaj robot usisivač lako zaobilazi sve prepreke u vašem domu, uključujući nameštaj i garniture. Takođe je sposoban da se podvuče ispod garnitura kako bi očistio i najteže dostupna mesta.

Jedna od izvanrednih karakteristika ovog usisivača je njegova sposobnost da skuplja i najsitniju prašinu, zahvaljujući snažnom usisavanju od 1500PA. Tako će vaš dom biti temeljno očišćen od nečistoća!

Robot usisivač
foto: Promo

Usisivač takođe dolazi sa praktičnim funkcijama koje olakšavaju upotrebu i održavanje. Nakon svakog punjenja, možete brzo isprazniti kutiju za prašinu, što štedi vreme i omogućava vam da nastavite sa čišćenjem bez prekida. Takođe, možete pokvasiti krpice koje su priložene i koristiti ih za dodatno čišćenje površina.

Ovaj pametni robot usisivač ima ugrađenu punjivu bateriju kapaciteta 1200mAh, koja vam omogućava uštedu novca na zamenu baterija. Vreme punjenja iznosi približno 2,5 sata, a nakon toga robot je spreman za rad. Radno vreme usisivača je oko 3 sata, što je dovoljno da pokrije veće prostorije.

Dimenzije ovog usisivača su 230 x 230 x 62 mm, što ga čini kompaktnim i lako prenosivim. Takođe, dolazi sa kablom dužine 80cm.

Važno je napomenuti da se ovaj pametni robot usisivač koristi za brisanje i čišćenje ravne i tanje površine. Ne može usisavati veće ili deblje tepihe, ali će biti izuzetno koristan za održavanje podova, pločica, parketa i drugih glatkih površina.

Uz pametni robot možete se osloniti na efikasno i temeljno čišćenje vašeg doma, uz praktičnost i praktične funkcije koje će vam olakšati svakodnevne zadatke čišćenja!

Poručite ga OVDE po ceni od 1.990 rsd ili pozovite i 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

(INFO/promo)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1366497’, content_type: ‘product’});