18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PRVA ISPOVEST ĆERKE PREMINULOG TAKSISTE: Bolje da sam ja umrla, nego što su u kolima mog oca poginula dva deteta!

INFO

Ekipa Republike je posetila porodicu preminulog taksiste Milana Lazarevića, koje je nastardao u jezivom udesu kod Lazarevca. Oni su još uvek van sebe, što zbog Milanove pogibije, a kako i sami kažu najviše ih je potresla smrt dvoje dece koja su stradala dok je on upravljao audijem.

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodica Lazarević oplakuje Milana Lazarevića, taksistu koji je poginuo u nesreći kod Lazarevca

Naime, porodicu Lazarević smo zatekli kako plaču za Milanom i dogovaraju odlazak u porodicu Dimić da izjave saučesće.

Velika tragedija nam se desila, ostali smo bez oca koji je bio pravi roditelj, ali je daleko veća tragedija što su nastradala deca. Volela bih više da sam ja nastradala nego što je u kolima mog oca usmrćeno dvoje dece – rekla je Danijela ćerka Milana Lazarevića.

INFO

Foto: ST/Dragan Kadić

Danijela Lazarević, ćerka preminulog taksiste

Ispred kuće u kojoj je Milan rođen u zaseoku Medveđe brdo sela Brajkovac sa Danijelom su sedela njena dva brata najstariji Saša i najmlađi Andrej, uz troje komšija i  dvojicu braće stradalog  Milana. Niko od njih ne prihvata da je radila signalizacija i da je mašinovođa dao znak da nailazi voz jer tvrde da je njihov otac bio savestan vozač.

INFO

Foto: ST/Dragan Kadić

Rođeni brat preminulog taksiste

Secite mi glavu ako moj brat Brka bude imao ijedan saobraćajni prekršaj u dosijeu za 22 godine koliko taksira – kaže Karika koji je takođe taksista po zanimanju. On je kaže sedeo sa bratom deset minuta pre nego je podleteo pod voz.

INFO

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlađi sin preminulog taksiste

Pili smo kafu kad je on primio vožnju i otisao. Za 10 minuta sam čuo šta se desilo.

Milan nije pio i nije bio bolestan, a samo lud čovek bi otišao u smrt tako da znam da nije do njega – zakljucio je sin stradalog taksiste.

Najmlađi sin tvrdi da pruga nije pregledna na toj raskrsnici te da je moguće da Milan nije video voz.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je INFO.rs.