16/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PRODUKCIJA PUSTILA IVANU JELENIN KOMPROMITUJUĆI SNIMAK: Zbog VRUĆIH kadrova doživeo POMRAČENJA UMA, glava mu sve vreme PADA (FOTO)

INFO

U nedavno objavljenom video-klipu emisije „Gledanje snimaka“, gledaoci su imali priliku da čuju razgovor između Jelene Marinković i Lejdi Di, koji je bio posvećen Urošu Rajačiću i Ivanu Marinkoviću. Ono što je iznenadilo mnoge jeste Ivanova izjava da je Jelena prethodno osuđivala njegove odluke, uprkos sopstvenim postupcima koji su doveli do finansijskih teškoća.

Sada polako shvatam neke stvari. Ne mislim da ovo Jelena radi zbog rijalitija, ali možda i radi. Ona je do skroro bila osoba koja je mene osuđivala jer sam želeo da idem u rijaliti. Iskreno, ona napolju zarađuje pedeset hiljada, a ona je meni govorila da radim bilo šta. Ja sam rekao da mogu da radim i u prodavnici, pa da zajedno na kraju meseca izađemo oko sto hiljada dinara, što ne može da plati njene prohteve koje ima u vezi kose, estetskih zahvata i ostalo. Želeo sam da joj otvorim salon nakon završene prošle sezone, ali je ona rešila da odemo na more i polako smo potrošili pare. Ona priča da će joj roditelji kupiti stan, to je laž, jer s tim parama može u okolini Požaravca da kupi stan – kazao je Ivan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković priča o Jeleni Elita 7

Da li ćeš se založiti za Beku, da pas bude kod tebe? – upitala je voditeljka.

Nadam se da će mi je dati. Neću da se otimam za Beku po Leskovcu, jer je ona sad tamo – kazao je Ivan.

Meni je rekla da je zaljubljena i da ne želi to da kaže – kazao je Ivan.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković priča o Jeleni Elita 7

BONUS VIDEO: