08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PROCURILE NAJSKANDALOZNIJE SLIKE LEPOG MIĆE: Asmin brutalno izvratio nakon poziva na OKRŠAJ ispred pevačeve zgrade! (FOTO)

INFO

Juče je Asmin Durdžić stigao u Beograd kako bi se obračunao sa Lepi Mićom ispred njegove zgrade, ali do okršaja nije došlo. Danas se pevač oglasio i izvređao Asmina, što možete pročitati klikom na link OVDE, a zatim mu je Durdžić žestoko uzvratio i objavio nekoliko Mićinih šokantnih slika, kao i fotografiju njegove ćerke Sare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mića je danas prozvao Asmina

Vređaj, vređaj, Slepi Mićo, što nisi tako juče kad sam ti bio pred vratima? Samo preko kamere znaš da laješ i u rijalitiju kad te štiti obezbeđenje. Šta kad te kiznu kazne što godinama uništavaš mlade duše u rijalitiju za šaku evra, propali pevaču, podvodiš mlade devojke, pedo stari – započeo je Asmin, pa nastavio:

Vređaš svima sve živo i mrtvo, treba javno da ti se odseče taj jezik pogani. Nacije bi slavile, toliko se gadiš svim narodima, dedo stari – dodao je Durdžić, pa zaključio:

Ti radi DNK, da vidiš da li je ćerka Sara tvoja, a ko zna ko ti j*be ženu dok 10 godina truneš u rijalitiju. Najveća matora dvorska luda si ti, a ta Sara bi sigurno volela da joj nisi otac, da ne mora zbog tebe godinama da beži iz Beograda i Srbije od blama, što joj je otac Slepi Mića – zaključio je Asmin.

INFO

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Podsećanja radi, Mića je pozvao Asmina da se pojavi danas ispred njegove zgrade.

– Posle jučerašnjeg cirkusa dvorske lude ili ti starletana danas ga očekujem na ulici ispred moje zgrade da se pojavi obučen u haljinu i štiklama, sa potpunom šminkom, da bude kao pravi starletan… Ali sa kamerama CNN-a i neke svetski poznate televizije sa najpoznatijom reporterkom, možda bi ti tada porastao rejting. Taj starletan pola čovek, a pola prasac ne shvata jednu stvar, ja se pitam kad, gde i sa kim ću da se vidim i šta ću i kako ću sa kim da pričam. Očito da njega nisu povredila moje psovke nego istina koju sam mu izneo. Ljudino od Cazinske krajine, stisni m*da i idi i izvadi taj DNK i prihvati se odgovornosti da li si ili nisi otac, a ne da daješ kao neki starletan izjave pred televizijskim kamerama – govorio je Lepi Mića za „Pink.rs“.

BONUS VIDEO: