18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PROBLEMI U DONJEM DELU LEĐA? Zašto nije dobro da stalno pijete LEKOVE PROTIV BOLOVA?

Leđa

Da li često osećate neprijatan bol u donjem delu leđa? Taj tupi, neprestani osećaj koji vas sprečava da uživate u svakodnevnim aktivnostima? Ukoliko vam je ovo poznato, vreme je da uzmete stvar u svoje ruke – pojas za donji deo leđa sa magnetima je upravo ono što vam treba!

Ovaj pojas je dizajniran sa jednim ciljem – da vam pomogne da se oslobodite bola i nelagodnosti u donjem delu leđa. Zahvaljujući magnetima, pojas koristi moć magnetne terapije koja poboljšava cirkulaciju krvi, smanjuje upale i opušta mišiće. Ne radi se samo o običnom pojasu za podršku – magnetsko polje dodatno deluje na umanjenje bolova i stresa u napetim mišićima leđa, čime se stvara prijatno osećanje olakšanja.

foto: Promo

Kome je namenjen ovaj pojas?

Ako provodite mnogo vremena u sedećem položaju, kao što je rad za računarom, dugotrajna vožnja ili jednostavno stojite na nogama po ceo dan, ovaj pojas je idealan za vas. Savršeno pristaje uz donji deo leđa i pruža stabilnu podršku koja vam je potrebna da biste izbegli dodatne napore i povrede. Bez obzira da li patite od hroničnih bolova u leđima ili vas ona povremeno bole – ovaj pojas je idealan za vas.

Leđa
foto: Promo

Da li je ovaj pojas teško pronaći? Zapravo nije – možete vrlo brzo i na krajnje jednostavan način da ga poručite OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(INFO)