Foto: INFO.rs, Instagram/YouTube/Printscreen

Rijaliti ,,Zadruga“ jedan je od najgledaniji TV formata, tokom kog su se dešavale mnoge životne situacije o kojima se i danas priča. Jedna od najintrigantnijih tema u rijalitiju svakako je prevara supružnika, što se u svakoj sezoni desilo. 

Ono što je frapantno jeste da je svaka prevarena supruga profitirala na sopstvenoj muci, pa da počnemo od početka. 

Kija Kockar od anonimus stujardese do propale pevačice

Iako je zbog svoje priče postala žrtva naroda, ali i heroina žena, Kija Kockar je iskoristila svojih pet minuta prevarene supruge tako što se upustila u muzičke vode. Podsetimo, nju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani, a samo nekoliko nedelja kasnije, Kockareva je odlučila da uđe u rijaliti i suoči se sa oboje. 

Foto: Printscreen RTV Pink, ST/N.MUTIĆ

Sloba Radanović, Marko Miljković, Luna Đogani i Kija Kockar

 

Pored prvog mesta i famozne nagrade koju je dobila kao pobednika prve sezone ,,Zadruge“, Kija je počela ubrzo da izbacuje pesme, a potom je krenula i sa nastupima, za koje je uzimala pozamašne cifre. No, kako je vreme prolazilo, tako je i Kijina aktuelnost sve više gubila, pa se vrlo često hvatala za slamku i provocirala bivšeg supruga i Đoganijevu. Međutim, kako ni Luna, ni Radanović nisu odgovarali na te provokacije, Kija se totalno povukla sa scene.