08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PREOKRET – majka Aneli Ahmić promenila ploču! Pljunula Janjuša, kog je do juče veličala, pa se setila Asmina: „On je malo manje zlo…“

INFO

Porodica Aneli Ahmić već izvesno vreme je strogo protiv njenih pomirenja sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa njena sestra Sita i majka Jasmina neretko komentarišu njihove svađe tokom kojih jedno drugom izreknu mnoštvo uvreda, psovki i optužbi. 

Podrazumeva se, majka učesnice „Elite“ koncentriše se na ono što njena ćerka trpi u rijalitiju od strane svog partnera, pa zgrožena svim što se odigrava pred njenim očima, ali i milionskim auditorijumom, priznala je da je ovaj potencijalni zet skoro isti ko i prethodni.

Naime, duboko razočarana Jasmina Ahmić, koja se toliko puta već javno prepucavala sa Asminom Durdžićem, sa kojim njena ćerka ima naslednicu Noru, doživela je da posle svega zaključi da je mrtva trka oko toga ko je od dvojice zetova veće zlo. Okidač da dođe do ovakvog preokreta, te da prestane da podržava Anelinu i Janjuševu ljubav, bio je taj što je slika „Ružičasti pakao“, koju im je ona naslikala za rehab, završila u jezeru.

Foto: PRINTSKRIN

Aneli Ahmić i Marko Janjušević se učestalo svađaju i vređaju

Pošto su njena ćerka i Janjuš zaratili kao nikada pre, a umetnina letela kao da je neka bezvredna stvar, majku je to duboko povredilo, pa je osula paljbu po bivšem košarkašu.

– Mogu samo reći da je on rođen da ore njive i okopava krompire! Šta sve priča mojoj Aneli, ma strahota, srce će mi pući! Čovek je malo manje zlo od onog vani, Asmina – rekla nam je Anelina majka Jasmina za Pink.rs, pa dodala: 

– Sinoć je izgoreo zbog procenata. Kao čovek se pokazao da je nikakav, koliko joj je samo puta majku opsovao?! Pokazao se kao najveći kreten! Takođe, toliko je izgoreo što nije vođa, a obećavao je noćas da će biti i da će sve zgaziti.

Iako su posle nedavnog okršaja kada je umetnička slika letela u jezero, bivši partneri želeli da „spuste loptu“, te da se više ne vređaju, u subotu su pale nove uvrede, kada je Janjušević Ahmićevoj izgovorio da je dobra „samo za onu stvar“, a noćas ju je, na intervjuu, ponovo nazvao teškim folirantom.

BONUS VIDEO: