25/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PREMIJER VUČEVIĆ UPOZORAVA: Vučić je glavna meta za bandu koju predvodi Zvicer

PREMIJER VUČEVIĆ UPOZORAVA: Vučić je glavna meta za bandu koju predvodi Zvicer

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da će predsednik države Aleksandar Vučić uvek biti meta za kriminalce poput šefa „kavačkog klana“ Radoja Zvicera.

Mediji su, naime, objavili prepisku u kojoj je Zvicer zapretio da će „odraditi nekog jakog“ ako se u Srbiji bude smeštalo njegovim beogardskim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Na meti Zvicerove grupe bio je upravo Vučić.

– Za tu bandu koju predvodi Zvicer i taj ozbiljni mafijaški kriminalni klan, prva i glavna meta jeste Aleksandar Vučić. Njima Srbija jeste problem na čelu sa Aleksandrom Vučićem – rekao je Vučević, nastavljajući:

– Sve priče koje je neko smišljeno plasirao, a to je rađeno od strane onih koji su medijska i politička potpora, istih ili sličnih finansijera, mesta odakle dolazi, uperene su protiv onog ko im je glavna meta. Tu vidite najgoru zamenu teza – napomenuo je Vučević.

On se potom osvrnuo na Roberta Fica i Donalda Trampa.

– Ono što se desilo i u Slovačkoj, gde je bilo nemoguće da ne može da se desi, pa se desi pokušaj ubistva premijera Fica, pa imate ono što se desilo Trampu, isto vam se to radi Aleksandru Vučiću. Svaki dan se kriminalizuje, dehumanizuje i praktično pravi da je postao legitimna meta – upozorio je Vučević.

(INFO/Borba.me)