30/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

PREKRSTILA SE TRI PUTA I UMRLA: Srceparajuća želja naše slavne glumce se nije ostvarila, njene reči i danas CEPAJU DUŠU NA KOMADE

PREKRSTILA SE TRI PUTA I UMRLA: Srceparajuća želja naše slavne glumce se nije ostvarila, njene reči i danas CEPAJU DUŠU NA KOMADE

Glumica Branka Veselinović u februaru 2023. preminula je u 105. godini života, a deo svog života provela je u braku sa kolegom Mladenom Mlađom Veselinovićem. Njihova ljubav bila je filmska, međutim, oboje su patili što nemaju dece, a čuvena umetnica je jednom prilikom govorila o borbi za potomstvo sa svojim suprugom.

Nisam bila te sreće da imam decu. Bila sam zdrava, a nemam dece. Bolelo me je to. Sve sam pokušala, ali nije moglo. Profesor kod koga smo Mlađa i ja išli govorio mi je: „Možda sa drugim čovekom možeš da imaš dete“. Nisam htela. Rekla sam mu: „Profesore, mi se volimo“ – pričala je Branka jednom prilikom za Blic.

Otkako je izgubila supruga, pa sve do svoje smrti, nije prošao dan da glumica nije pomislila na njega.

Eh moj Mlađa, moja velika ljubav. Koliko je bio divan čovek. Otišao mi je zauvek. Imala sam veliku ljubav u mom Mlađi. Bili smo zajedno skoro 40 godina. On je i dalje u mom srcu. Nedostaje mi mnogo – govorila je.

Ona je preminula 8. februara, a iako je slutila da joj se bliži kraj, Branka je imala veliku želju da poživi još nekoliko meseci.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);