17/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Predivan snimak: Novak pokazao koliko voli porodicu, pogledajte Đokovića u epizodi 'tata godine'

Predivan snimak: Novak pokazao koliko voli porodicu, pogledajte Đokovića u epizodi 'tata godine'

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković u ponedeljak oko 19.00 časova na Centralnom terenu zaigraće protiv Holgera Runea za plasman u četvrtfinale Vimbldona, ali je ove nedelje u vremenu između treninga na „Ol Ingland Klubu“ pokazao zbog čega zaslužuje da ponese epitet „tata godine“.

Naime, kiša je tokom današnjeg dana nekoliko puta remetila tenisere i teniserke u svakodnevnim aktivnostima, pa je to potpuno „blokiralo“ program sve do kasnih večernjih sati na spoljnim terenima.

Tako su verovali ili ne, Paula Badosa i Dona Vekić čak tri puta morale da prekidaju svoj meč Vimbldona zbog padavina, dok je na drugoj strani Novak Đoković jedva uspeo da razmeni nekoliko udaraca sa Nikom Kirjosom pre nego što se i sam povukao zbog pljuska, izjavivši Englezima da je ovo „lavli dej“ („predivan dan“, prim. aut).

Ali kada se pogleda sve iz druge prizme, ovo za Novaka definitivno jeste bio predivan dan, jer ga je većinski proveo sa svojom porodicom.

Na Instagramu se tako pojavio video snimak na kojem se može videti kako „igra“ Đoković u ulozi tate zajedno sa svojom preslatkom ćerkicom Tarom dok pljušti kiša na kompleksu Vimbldona.

Nestašna Tara igrala se sa Novakom, koji se trudio u svakom momentu da je zabavi i pruži joj ljubav, čime je pokazao koliko voli svoju porodicu i koliko mu ona znači u životu.

Ljubav je vrlo brzo uzvraćena, jer je na samom kraju Tara došla da zagrli Đokovića sa leđa.

Predivan snimak koji zaista topi srca.

Autor: Dalibor Stankov