13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PRED MIONOM I ŠA NAJTEŽA SEZONA RIJALITIJA IKADA! Reper ne zna kako će izdržati u „Eliti 8“, ovako teku poslednje pripreme!

INFO

Bivši učesnik rijalitija „Elite 7“, Nenad Aleksić Ša, izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom fotografije sa posetom svojoj sestri Svetlani, koja je nedavno postala majka. Na fotografiji koju je podelio na svom Instagram profilu, Nenad je zabeležio trenutak u kome nežno drži u ruci nogu svoje sestrine bebe, jasno pokazujući koliko je srećan zbog novog člana porodice.

Ova emotivna objava izazvala je lavinu komentara i reakcija njegovih pratioca, budući da je javnosti dobro poznato koliku želju Nenad gaji da postane otac. Nenad Aleksić Ša nije krio svoju sreću i uzbuđenje, a mnogi su mu uputili reči podrške i čestitke na ovom posebnom i emotivnom trenutku.

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša

 

Ipak, mnogi su se pitali zašto se Miona Jovanović i Ša više ne pojavljuju zajedno, niti objavljuju zajedničke fotografije, pa je reper odlučio da svima zapuši usta i dokaže da ipak jesu zajedno i da uživaju u njegovom stanu. Oni retko izlaze, pa slobodno vreme provode u svoja četiri zida, uz hranu, koja im je falila tokom boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima.

INFO

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Podsetimo, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nedavno su uhvaćeni ispred zgrade Pinka, a kako se spekuliše, oni zajedno ulaze u novu sezonu „Elite“, gde će prikazati istinu o svojoj vezi, u koju mnogi sumnjaju i dan-danas.

BONUS VIDEO: