08/06/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

Pre nekoliko godina je otkrila da navija za Denver, a evo šta čuvena GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE kaže o Jokiću

Evo kada kreće Jokićeva borba sa Lebronom za finale NBA lige: Svi termini utakmica biće identični

Lisa En komentarisala finalnu seriju Zapada između Denvera i Lejkersa

Još pre nekoliko godina čuvena glumica za odrasle Lisa En je otkrila da simpatiše Denver, kada je podelila fotografiju srpskog košarkaša Nikole Jokića!

Sada, ova veteranka u svetu filmova za odrasle ne krije da joj je drago što su Nagetsi prošli u veliko finale NBA lige i upravo o njima je razgovarala u svom poslednjem podkastu.

Podsetimo, Lisa već neko vreme radi kao neka vrsta novinarke i analizira sporstke događaje – od NBA lige, NFL-a, MLB-a, pa sve do UFC-a.

– Niko do nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejekrsi bili na 0:3, pomislila sam šta rade. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol stara, možda čak i pre sezone – istakla je Lisa glavnu prednost Denvera pred finale.

Takođe, tokom podkasta je imala nekoliko gostiju s kojima je razgovarala o seriji denvera i Lejkersa, te je u jednom trenutku objašnjavala jednu neverovatnu trojku Nikole Jokića preko Entonjija Dejvisa i reakciju svih na terenu.

Autor: