04/10/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

POŽRTVOVANOST NAŠE POLICIJE ČINI ŽIVOT GRAĐANA SIGURNIJIM: Ministar Gašić obišao policijsku stanicu u Beloj Crkvi

POŽRTVOVANOST NAŠE POLICIJE ČINI ŽIVOT GRAĐANA SIGURNIJIM: Ministar Gašić obišao policijsku stanicu u Beloj Crkvi

Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana je na prvom mestu, poručio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić prilikom posete Policijskoj stanici u Beloj Crkvi.

Posebno ponosno je istakao da su naši policajci spremni da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki postavljeni zadatak kako bi zaštitili građane Srbije.

Njihovi rad i požrtvovanost čine život naših građana sigurnijim i to je ono na šta sam, kao ministar unutrašnjih poslova, ponosan – istakao je Gašić.

Ministar je istakao da je zadatak MUP-a u budućnosti nastaviti poboljšanje uslova za rad policajaca i jačanje kapaciteta policije putem obuka i obrazovanja, prema saopštenju ministarstva.

Foto: Foro: MUP

 

 

Takođe je najavio plan za obnovu ove policijske stanice u skorijem vremenskom periodu. On je naglasio da se efikasnost rada policije odražava na poverenje građana, što ima veliki značaj jer zajedničkim naporima doprinose većoj sigurnosti, posebno u lokalnim zajednicama.

Ministar Gašić je takođe istakao važnost projekta „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“ za jačanje bezbednosti dece, koji će biti sproveden tokom cele školske godine u osnovnim školama.

Tokom posete Beloj Crkvi, ministar Gašić je prisustvovao svečanosti povodom 60. godišnjice formiranja 193. Automobilskog nastavnog centra u kasarni u Beloj Crkvi i razgovarao s predstavnicima lokalne samouprave o daljem unapređenju saradnje između policije i opštine.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);