19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

POZNATO STANJE POVREĐENIH U MASAKRU U DARUVARU! Najteže povređena žena se NIČEGA NE SEĆA!

POZNATO STANJE POVREĐENIH U MASAKRU U DARUVARU! Najteže povređena žena se NIČEGA NE SEĆA!

Pet osoba koje su povređene u nasilnom napadu u Daruvaru trenutno se leče u Opštoj bolnici u Pakracu, dok je 12 stanovnika koji nisu povređeni u ovom besmislenom aktu premješteno na sigurno u Veteranski centar u Daruvaru, gde su dobili psihološku podršku, kako prenosi Nova TV.

Portparolka bolnice, Sanja Vištica, je dala informacije o stanju pacijenata, izjavivši:

Dobra vest je da su svi pacijenti u stabilnom stanju. Tri stanovnika i 25-godišnji zaposleni, kao i vlasnik objekta, su zbrinuti ovde. Jedan zaposleni je došao sa povredom oka, ali pošto nemamo oftalmologa, upućen je u drugu bolnicu. –

U intervjuu sa Slobodanom Jančevskim, specijalistom ortopedije i traumatologije, otkriveno je da su stanovnici koji su zahtevali hiruršku intervenciju primljeni na dalje lečenje u odeljenje hirurgije.

Jedan od stanovnika je u intenzivnoj nezi. Trenutno je stabilan i komunicira nakon anestezije, dok je mladić i dalje pod stresom – dodao je Jančevski.

On je zadobio prostrelnu ranu u grudima, ali za sada je stabilan, i nadamo se da će ostati tako. Vlasnik prima sedativnu terapiju s obzirom na traumatični događaj.-

Jančevski je takođe otkrio da policija još nije ispitala stanovnike, a novinarska ekipa Nove TV je imala susret sa porodicom najteže povređene dame.

Njena ćerka mi je rekla da je uspela da razgovara sa njom. Pitao sam je da li se seća šta se dogodilo, a ona mi je rekla da se ne seća, zatim je dodala: ‘Hvala Bogu. Možda je i bolje.’

Podsećamo, višestruko ubistvo koje je počinio 51-godišnji Krešimir Pahoki užasnulo je celu zemlju, a činjenica da je ubio svoju majku, negovatelja i štićenike Doma za starije i nemoćne u Daruvaru daje dodatnu notu strave ovom nerazumljivom činu.

Motiv krvavog pira u kome je stradalo šestoro ljudi, spekuliše se, je novac.

(Jutarnji list)

BONUS VIDEO