23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

POZNATO MESTO I VREME SAHRANE ZVEZDE GRANDA KOJA SE UBILA: Umrlica koju je objavila porodica KIDA DUŠU NA KOMADE!

INFO

Mujo Hodžić, bivši učesnik „Zvezda Granda“, preminuo je juče u 26. godini, a prema novim informacijama ukazuju se na to da je pevač izvršio samoubistvo. Naime, Hodžić je poslednjih dana navodno bio u lošem psihičkom stanju, što je rezultiralo da sebi oduzme život, prenosi Grandov portal.

Porodica se ovim povodom oglasila, te obavestila javnost da će se sahrana odražati sutra, 11. aprila 2024. godine u 12:15 sati u mestu Petrovice.

Sa velikom tugom obaveštavamo rodbinu, komšije i prijatelje da se naš dragi Mujo Hodžić preselio na ahiret dana 9. aprila 2024. godine u 13 časova u 26. godini života. Ispraćaj će se obaviti ispred kuće žalosti u Petrovicama u četvrtak 11. aprila 2024. godine u 12:15 sati, pre podne namaza, a dženaza i ukop na mezarju Petrovice. Ožalošćeni: Otac Husejn, majka Fuada, supruga Lejla, brat Nedim, tetke Munira i Nedisa – stoji u umrlici koju je objavio pomenuti medij.

Foto: Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Sahrana Muje Hodžića održaće se 11. aprila u 12:15 sati u mestu Petrovice

Podsećanja radi, Mujo Hodžić takmičio se u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ 2018/2019. godine, kada se predstavio pesmama „Potražiću oči nešto zelenije“ Marinka Rokvića i „Bolje mi je“ od Radiše Trajkovića Đanija. Mnogi će ga pamtiti upravo po svom učešću, gde je pokazao izvanredan pevački talenat.

Inače, najbliži članovi porodice pokojnoj pevača su podelili potresne vesti i opraštaju se od prerano preminulog Muje putem tužnih poruka. Hodžić je iza sebe ostavio neutešnu porodicu, a njegova supruga Lejla javno se oprostila od voljenog supruga rečima koje kidaju dušu.

INFO

Foto: Facebook/Lejla Hasić

Supruga Lejla se oprostila od pevača Muje Hodžića

 Ode mi duša moja, sve na svetu – napisala je pevačeva supruga uz zajedničku sliku dok su se u komentarima nizale izjave saučešća.

BONUS VIDEO: