08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

POZNATA GLUMICA NEĆE U KUSTIN FILM: Sloboda otkirla RAZLOG zbog kog saradnja sa Kusturicom više nije moguća!

Vesti

Jenda od naših najangažovanijih glumica Sloboda Mićalović koja je imala divnu saradnju sa proslavljenim rediteljem Emirom Kusturicom priznala je da trenutno nije moguće da se pojavi u njegovom novom filmu.

Foto: www.profimedia.rs

Sloboda Mićalović je zahvaljujući Kusturici stajala rame uz rame sa Monikom Beluči

Naime, poznata glumica otkrila je da postoji razlog zašto je nerealno da dobije ulogu u njegovom ostvarenju koje bi uskoro trebalo da počne da snima.

– Dobro, sa njim bi uvek svako želeo da radi. Bilo koji glumac koji kaže ne želi mislim da ne govori istinu. Ali, hajde, možda govori istinu. Neka bude da ne verujem. Ne priželjkujem, zato što nije realno. Čovek snima u Rusiji, sa ruskim glumcima, neka je druga priča, tako da nije realno  rekla je Sloboda na početku razgovora za Telegraf i nastavila:

– Ako bude srpskih glumaca, onda ne znam. S njim je uvek predivno raditi. Ali verovatno u tom filmu može da bude srpskih glumaca koji žive tamo ili perfektno govore ruski, što nije moj slučaj. 

Vesti

Foto: Tanjug/AP

Emir Kusturica je reditelj sa kojim bi svaki glumac poželeo da radi

A ovako je pre nekoliko meseci u Beogradu Kusturica govorio o svom novom filmu.

U filmu koji se zove „Inženjer lakih šetnji“ priča je o dobrom čoveku čiji sudbinski put ga odvede do žene, čija sudbina je takođe teška, jer postaje prostitutka da plati očeve dugove i lečenje brata – rekao je tada reditelj, kako prenosi Tanjug i dodao da je „razrešenje tog zapleta u petorostrukom ubistvu koje obavi upravo inženjer“.

Kusturica je naglasio da „on to ne uradi iz predumišljaja“, kao i da u filmu naleti na policajca koji mu nabavi dvostruki identitet, kako bi mogao u Sibiru da nastavi život sa tom ženom.

BONUS VIDEO: