28/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

„POTOPILA BIH ANITU U BAZEN“: Procurile SKANDALOZNE prepiske sa Matorinog gej venčanja u Crnoj Gori – oglasila se Ermina u jeku DRAME! (FOTO)

"POTOPILA BIH ANITU U BAZEN": Procurile SKANDALOZNE prepiske sa Matorinog gej venčanja u Crnoj Gori - oglasila se Ermina u jeku DRAME! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Takmičarke „Elite“ Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stale su na ludi kamen 11. jula 2023. godine na Svetom Stefanu. Anita je plakala na venčanju i nije želela da da svoj zavet, a kad su je optužili da je plakala zbog toga što nije želela da se uda, već da ode sa Mateom Car, Stanojlovićeva je iznela druge naovode.

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic

Sandra Rešić, Vuk Mob, Ermina Pašović

Naime, kako je sinoć otkrila, plakala je zbog sukoba Ermine Pašović i Sandre Rešić, koje su imale okršaj, kako je Anita navela, zbog toga što su obe spavale sa Vukom Mobom.

Eermina se oglasila na svom Instagram profilu kako bi pojasnila situaciju, te objavila privatnu prepisku sa Matorom.

Foto: Instagram.com

Objava Ermine Pašović

Eh ovako, očigledno ne može drugačije! Dva dana pred svadbu sam ja već bila u Baru – Kod Vuka i njegove mame i to nije tajna da živim kod njih kada sam u Beogradu, više puta sam to govorila u emisijama. Noć pred svadbu sam okačila stori iz auta kako idemo u Budvu: Desingerica, njegova supruga, Vuk i ja. Ko je koga je**o ili je trebao?! Nije bila tema! Svađa se desila isključivo između mene i Anite vezano za šminku, zašto?! Desilo se jer je Matora platila kumi, Anitinoj tetki, Tijani Ajfon i kao Rešićki, gde sam ja rekla: „Divno, koliko se ja sećam ja šaljem svaki put šakom i kapom kada su u Zadruzi, a nisu se setili da me pitaju“. Ja ne bih ni prihvatila i tu sam ja nalepila Anitu. Nek si uvalila tetku i ostale i ko je ona da određuje sa Matorinim parama i rekla sam joj: „Rijaliti može da igra sa njima, sa mnom ne“ i sasula joj sve u lice – istakla je Ermina, pa objavila privatnu prepisku, gde je Matora smiruje i upozorava da mora da ćuti i trpi na njenoj svadbi:

Foto: Instagram.com

Objava Ermine Pašović

Ćuti, samo ćuti. Dođi ovde – napisala joj je Matora.

Potopila bih je u bazen, Jovana! – odgovorila je Ermina.

Slušaj, na mojoj svadbi ima da ćutiš i da trpiš. To mi je žena. Neću reč da čujem. Šta imaš, kaži meni – dodala je Tomićeva.

Sve najbolje! Izvinila sam se zbog tebe, inače se ne bih izvinila da mi je rođena majka! Jer sam ja 100% u pravu! – nastavila je Pašovićeva.

Moja svadba, ćuti i ne s*ri. Da li treba da te molim? Ne s*ri. Dođi dole i j*bi se – odbrusila je Tomićeva.

Foto: Instagram.com

Objava Ermine Pašović