28/01/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

POŠTOVALA JE OVIH PET PRAVILA I DOŠLA DO TELA IZ SNOVA: Doktorka podelila svoju tajnu, niko ne veruje da TAKO LAKO!

POŠTOVALA JE OVIH PET PRAVILA I DOŠLA DO TELA IZ SNOVA: Doktorka podelila svoju tajnu, niko ne veruje da TAKO LAKO!

Doktorka Emi Hosoda uspela je da smrša neverovatnih 45 kilograma i to promenom ovih pet navika. Ona je u videu na TikTok – u podelila čega je morala da se odrekne i šta je tačno uradila kako bi došla do linije iz snova. Želela je da pomogne i drugim ljduima, te je objasnila šta bi trebalo da promenite kako biste postigli određene rezultate.

Kao prvo pravilo ona navodi izbegavanje šećera, odnosno velikih količina šećera jer osim što će ih telo skladištiti kao mast, postoji i rizik od nastanka dijabetesa. Da podsetimo, dijabates je šećerna bolest ili dijabetes  je hronični, neizlečivi sistemski poremećaj metabolizma, koji se karakteriše hiperglikemijom, odnosno trajno povišenim nivoom glukoze u krvi, prenosi „Vaskumeli“.

Drugo pravilo podrazumeva konzumiranje suplemenata koji odgovaraju vašoj genetici i eventualnim problemima sa hormonima, zato je to najbolje da ih uzimate na osnovu dogovora sa lekarima. Ona ističe da mnogi uzimaju suplemente tek tako da bi skinuli kilažu, a da ništa ni ne znaju o tome.

Treće pravilo je dovoljan unos vode. To je ono što većina zaboravlja, mnogi misle da su gladni, a zapravo su dehidrirali pa bespotrebno „posežu“ za hranom.

Ona navodi da je uzimala magnezijum kako bi se „odvikla“ od slatkiša i lakše spavala. Ne znamo koliko magnezijum pomaže u zaustavljanju želje za slatkišima, jer neke studije su pokazale da to nema nikakve veze, dok ona tvrdi da je njoj pomogao.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);