20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

POLITIČAR SE SKINUO, PA NAJAVIO ULAZAK U ELITU 8! Isplivali SKANDALOZNI snimci, njega niko nije OČEKIVAO u rijalitiju! (FOTO)

POLITIČAR SE SKINUO, PA NAJAVIO ULAZAK U ELITU 8! Isplivali SKANDALOZNI snimci, njega niko nije OČEKIVAO u rijalitiju! (FOTO)

Gledaoci širom regiona s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone rijalitija „Elite 8„, a već su poznata neka imena koja će se naći od septembra naći ispred kamera. Kako je nedavno zvanično potvrđeno, na imanju u Šimanovcima će se naći Ivana Keneški, koja je postala prvo zvanično potvrđeno ime koje će se useliti u Belu kuću. Ipak, kako se šuška, na spisku se nalaze i Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Miljana Kulić, Ivan Marinković, Maja Marinković, Stanislav Krofak, Marko Janjušević Janjuš, Lepi Mića, Nikola Škatarić, Slađa Lazić Poršelina, Milena Kačvenda, Marko Zec, Alberto Galorini, Mima ŠaracElvin Kadrić, Uroš Stanić, Ana Spasojević, Nataša Radan, Stefani Grujić, a kako potencijalni učesnik navodi se čak i Sita Ahmić, koja će zajedno ući sa svojom sestrom Aneli.

Međutim, spisak novo-starih učesnika se tu ne završava. Naime, stranica koje bavi popularnim rijalitijem podelila je snimak bivšeg učesnika, političkog analitičara Slobe Josipovića, koji se u teretani usnimio telefonom nag do pojasa.

Kako se zaključuje, i Josipović će se, po svemu sudeći, od septembra naći na imanju u Šimanovcima i u trci za glavnu nagradu Velikog šefa, za koju se još uvek ne zna koliko će ove godine iznositi.

Podsećanja radi, pored „Elite 8“, direktor i vlasnik „Pink medija grupe“, Željko Mitrović, najavio je i početak osme sezone „Farme“, koja će se emitovati na potpuno novom kanalu „Narodna TV“, dok će „Elita“ ostati verni sadržaj televizije Pink. Kako je otkrio, „Farma“ će biti povezana s „Elitom“, pri čemu će se takmičari koji pokažu dobro umeće biti prebačeni na luksuzno imanje u „Eliti“, dok će oni koji budu loši biti premešteni u srednjovekovni ambijent „Farme“.

BONUS VIDEO: