14/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

POLICIJA REAGOVALA ZBOG STRAVIČNOG NAPADA NA ANITU STANOJLOVIĆ: Pobednica Elite ugrožena, evo ko stoji iza svega!

INFO

Pobednica rijalitija „Elita“, Anita Stanojlović, našla se u centru pažnje zbog svoje odluke da prijavi čak pet hejterskih stranica policiji. Ova odluka izazvala je brojne reakcije javnosti, a sama Anita Stanojlović potvrdila je da je posetila policijsku stanicu na Zvezdari radi podnošenja prijava.

Anitin potez izazvao je žestoku debatu među javnošću, s obzirom na to da je ona prethodno isticala svoju nameru da ne tuži određene ljude, dok se sada odlučila na korak koji nije očekivan. Mnogi podržavaju Anitu u odluci da se suprotstavi hejtu na internetu, dok drugi smatraju da je ovo preterana reakcija.

Foto: ATAImages

 

 

Ona je potvrdila da je posetila policijsku stanicu radi podnošenja prijava protiv hejterskih stranica, ističući da je odlučna u nameri da zaštiti svoje pravo na mir i bezbednost, pa objasnila ko stoji iza svega, na osnovu njenih saznanja:

– Iako sam srećna i uživam u svakom trenutku, ipak sam odlučila da se pozabavim malo i hejterima i da im dam malo na važnosti, ali najjači hit od svega mi je to što je moja najveća hejterka koja se pravi najviše bitna od svih, neko ko kupuje broj na trafici kako joj se ne bi ušlo u trag (smeh). Ja ipak verujem u MUP Srbije, pa samo neka prate dalji razvoj situacije – rekla je Anita Stanojlović za Pink.rs.

Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakav će biti ishod Anitinih prijava.

BONUS VIDEO: