04/10/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

POČINJE TREĆA SEZONA EMISIJE „KOJEKUDE PO SRBIJI“! Nove zanimljive priče o našoj zemlji, istoriji i tradiciji

Kojekude po Srbiji

Ove jeseni na INFO televiziji očekuje vas i treća, još uzbudljivija sezona emisije „Kojekude po Srbiji“ s Vukašinom Grozdanićem, a već u nedelju u 16.30 možete pogledati prvu epizodu nove sezone formata koji se razlikuje od svih dosadašnjih putopisnih emisija.

Kako najavljuje autor i voditelj ove putopisne emisije Vukašin Grozdanić, planovi su isti i u predstojećoj sezoni – prikazati zanimljive ljudske priče, lepote, nepravde, neobičnosti, ljude koji su koračali i koji koračaju Srbijom. Sebi i u novim epizodama stavlja za cilj da ide tragom priča, da zaviri u svako selo i ispod svakog kamena kako bi čuo ljude koji imaju znanje, koji su puni snova i nadahnuća.

„Kojekude po Srbiji“ ostaje beg od svih šablonskih emisija, s obzirom na to da ni sam autor često ne zna koji putevi će se stvoriti u njegovim mislima, gde će ga odvesti priča, kao i kako će je realizovati i ekranizovati. Naziv emisije opravdaće i time što će se prisećati dosadašnjih sagovornika, povlačiće paralele i odlaziti u digresije.

foto: Promo

Emisija će se i u novoj sezoni emitovati u dobro poznatom terminu, nedeljom u 16.30, odmah nakon dobrog nedeljnog porodičnog ručka, kada gledaoci imaju priliku da se odmore, ispričaju s najbližima i uz kafu pogledaju edukativno-humoristički program koji priređuje Vukašin Grozdanić.

Počevši od 17. septembra svake nedelje na INFO televiziji očekuju vas nove zanimljive priče o našoj zemlji, tradiciji i istoriji koje će na jedinstven i zabavan način dočarati Vukašin Grozdanić.

Ne propustite prvu epizodu u novoj sezoni emisije „Kojekude po Srbiji“ sa Vukašinom Grozdanićem u nedelju u 16.30 samo na INFO televiziji!

(INFO / Promo)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1366385’, content_type: ‘product’});