20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

POČELA DRAMA! Miljana Kulić odmah skočila na Gastoza, voditeljka HITNO REAGOVALA!

POČELA DRAMA! Miljana Kulić odmah skočila na Gastoza, voditeljka HITNO REAGOVALA!

Poslednji učesnik, koji večeras ulazi u „Elitu 8“ u Kuću odabranih jeste Nenad Marinković Gastoz! On je ujedno bio i najveće iznenađenje, budući da je samo produkcija do poslednjeg momenta znala da će ući u Elitu 8! 

Foto: Printscreen/PINK

Gastoz

Kako smo saznali, on je u Elitu poneo nekoliko batemantila sa leopard printom, da bi rekao po ulasku u Kuću odabranih da će svako ko mu to bude dirao da ima problema.

– Moje bademantile niko ne sme da mi dira. To sam poneo da uživam, svakako da je to lična stvar, a ja ne volim da mi neko kopa po stvarima – rekao je on, ali je bilo jasno da je ozbiljan, iako su mnogi mislili da se šali. 

Foto: Printscreen/PINK

Gastoz i Miljana

U Beloj kući Gastoza je dočekala Miljana Kulić, koja je imala identičan print kao popularni komičar. Miljana je odmah priznala da joj je „svanulo“ kada ga je ugledala, kao i da će sa njim rado provoditi vreme.

Gastoz je nakon toga priznao da jedva čeka da se zaljubi, a Ana Radulović mu je ipak savetovala Moniku Stanojkovu. Monikine ogromne, prirodne grudi su izazvale oduševljenje, ali i zavist kod mnogih, ostavljajući muškarce bez reči. Tanke tračice njene haljine jedva su držale njene bujne obline, a reakcija čitave javnosti nije uzostala.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Monika

Za koga će se Gastoz odlučiti, ostaje nam d asaznamo, ali jedno je sigurno – ulazak Nenada Marinkovića izazvao je velio oduševljenje, kako među takmičarima i voditeljima, tako i među publikom.

BONUS VIDEO: